lauantai 4. tammikuuta 2014

Arki

Vaikka nyt onkin viikonloppu, taistelee tämä bloggaaja kovasti arkeen palaamisen kanssa. Kävin viime viikolla kyllä jo vähän töissä sekä täällä että Helsinkiinkin ehdin loppuviikosta, mutta muuten kaikki arjen rutiinit ovat edelleen jotenkin tosi jähmeitä. Tänään olen saanut vähän ryhdistäydyttyä, joten pesukone pyörii ja kaikki ihanat joululahjaksi saamani tekstiilit (lakanoita, käsipyyhkeitä, yövaatteita -toivottuja ihania pehmeitä paketteja) ovat päätymässä pesuun ja toivottavasti pian käyttöön.

IMG_3749
Joulukoristeet on vielä kaikki pakoillaan ja olen laiskasti pohtinut, että jokohan ne pitäisi pakata pois, kun loppiainen kolkuttelee.

IMG_3750
Onneksi tämä alkuvuosi on tällaista tilkkutäkkiä: pari työpäivää ja taas muutama vapaapäivä. Jotenkin tuntuu, että tänä vuonna tällainen pehmeä lasku ja orientoituminen on erityisen tarpeen. Mutta kahvikuppi ja askare kerrallaan, eiköhän tämä tästä :) 

Mukavaa viikonloppua muruset, toivottavasti vuosi 2014 on alkanut lupaavasti!

2 kommenttia:

 1. Mitämitä, onko tuolla byNordia? :)
  Nyt on kyllä jähmeää... Jotenkin tämä lumettomuus tekee kaikesta niin ankean pimeää, olisikohan siinä osasyy. Itse olen ollut sitkeässä flunssassa 4 viikkoa, nyt sain antibiootit poskiontelontulehdukseen ja toivottavasti alkais olo normalisoitumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkka silmä -taitaapa ollakin :D Kuvaa luvassa kun saadaan käyttöön. Joo, aina on harmaata ja märkää ja surkeaa.. Voi toivottavasti paranet pian! Mies oli myös jokusen päivän kipeenä ja itselläkin ollut parina aamuna vähän hassu olo, toivottavasti en itse saa tautia seuraavaksi. Äh. No, valoon päin ollaan jo menossa :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!