torstai 16. tammikuuta 2014

Hemmottelua

Kuten vihjailinkin jo, pääsin eilen hemmotteluun kosmetologille: edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt jo turhan kauan. Sain kesällä rakkailta ystäviltäni synttärilahjaksi lahjakortin kauneushoitola Joliin Porissa. Nappasin muutaman kuvankin reissusta :)

IMG_3803

Olen pääkaupunkiseudulla asumiseni jäljiltä edelleen aivan pihalla Porin kauneushoitoloista, joten en ollut aiemmin edes kuullut Jolista. Ilahduin siitä, miten kauneushoitolan tilat olivat todella kauniit ja palvelu superystävällistä - paljon enemmän kuin osasin odottaakaan :) Porin lisäksi Joli on juuri avannut hoitolan myös Noormarkkuun.

IMG_3784
Olin varannut itselleni kasvohoidon ja manikyyrin. Kasvohoidot tehdään Jolissa Exuviancen tuotteilla ja manikyyrissä käytettiin Dependin lakkoja.

IMG_3793
Olen käynyt Exuviance -hoidossa joskus vuosia aiemminkin: siinä käytetään kuorivaa hedelmähappoa, jonka avulla iho puhdistuu, uudistuu ja kirkastuu. Kuorinnan jälkeen tehtiin uskomattoman rentouttava hieronta ja lopuksi kasvoille laitettiin ihotyypin mukainen naamio. Taisin vaipua jonkinlaiseen nirvanaan siinä lämmitetyllä pedillä maatessani, aivan ihanaa! Kasvohoidon jälkeen tehtiin manikyyri ja sen jälkeen olinkin tänään alkanutta työmatkaa varten :)

IMG_3799
Kerta kosmetologilla ei tähän naamaan vielä tee ihmeitä, mutta iho on kuitenkin kirkkaampi  välittömästi ja olo kaikenkaikkiaan rentoutunut. Ah, kiitos ihanat ystävät, kiitos mahtava Joli :)

Muuten tämä viikko onkin ollut aikamoista haipakkaa, enkä tällä kertaa ehdi Helsingissäkään juuri tehdä muuta kuin niitä töitä. Viikonloppuna on onneksi tiedossa sekä hyvää seuraa, että aikaa nukkua.

Mutta sitä ennen pitää vielä kääriä hihat: tarmokasta loppuviikkoa myös teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!