perjantai 31. tammikuuta 2014

Perjantain paras: I Think I'm in Love!

Siis miten täydellinen voi yksinkertainen jakku olla ?!?!! Törmäsin alunperin tähän Dahlia -bleiserin kuvaan Nudgen fb- sivulla ja rakastuin päätä pahkaa ja ensi silmäyksellä! Oli pakko Googlailla kaunottaren takana oleva Nurmi. Siis näin upea suomalainen merkki, josta en ole tiennyt mitään! 

Nurmi-womens-Blazer-Dahlia1

Kuva: http://store.nurmiclothing.com/product/61/hemp-blazer--dahlia

Tahtoo tahtoo TAHTOOOOOOO!!!!!

Yrityksen nettisivuilta opin, että Nurmi on vuonna 2010 perustettu lahtelainen yritys, jonka taustalta löytyy Anniina Nurmi -niminen suunnittelija. Nurmi panostaa kestävään kehitykseen, eettisyyteen ja vaatteen koko tuotantoprosessin läpinäkyvyyteen. Tuotesivuilla on todella tarkkaa tietoa paitsi missä maassa tuote on suunniteltu ja ommeltu (Suomi!), myös suurimmaksi osaksi myös miten ja missä materiaalit on tuotettu. Ottaen huomioon kaiken tämän, tuotteet eivät minusta ole mitenkään poskettoman kalliita (vaikka siis missään henkkamaukkaginatricotcubus -hinnoissa ei luonnollisestikaan olla). Ja niiiiiiiiiin tyylikkäitä. 

Myös nämä jersey -neuleet sujahtaisivat ihan helposti vaatehuoneeseeni....

Nurmi-womens-jerseyknit-Daniela-blackgray1

Kuva: http://store.nurmiclothing.com/product/63/jersey-knit--daniela

Nämä vesiputousmallit oli tosin jo hetki sitten Who what wear -sivuston "so last year" -listalla, mutta minä tykkään tykkään tykkään edelleen!!!

Nurmi-Alma-jerseyknit

Kuva: http://store.nurmiclothing.com/product/32/jersey-knit--alma

Mainitsinko jo, että TAHTOISIN tuollaisen..?

Ja VINK VINK: Huomasin myös (Nurmen fb- sivuilta), että tänään on viimeinen päivä saada -20% alennusta kaikista Nurmen tuotteista koodilla: "NOSEASONSALEJAN14" Itsehän olisin ilman muuta jo tilannut tuon Dahlia -bleiserin, mutta miksi oi miksi juuri minun kokoni on loppu...? Mietinnässä on, josko sitten pitäisi tilata tuo Daniela (ylemmän kuvan jersey -neule).... 

Kiihtyneen ihastuneissa tunnelmissa toivotan oikein mukavaa perjantain jatkoa :)

2 kommenttia:

  1. oi kuinka ihania.. Täytyypi käydä nettisivuilla pyörähtämässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ?!? En käsitä miten minulta on voinut jäädä tällainen aarre kokonaan huomaamatta!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!