tiistai 14. tammikuuta 2014

Päivän asu

Ai miten ihanaa, että kunnon talvi on täällä! On valoisaa sekä lumen takia, että koska aurinkokin välillä paistaa. Ja ilma on kirpeän raikas: ai että! Sisällä takassa loimottaa tuli ja koko pieni perhe on käpertynyt yhdessä sohvalle. Tai no, koirat joutuvat tyytymään sohvan vierukseen, mutta you get my drift ;)

Harmittaa etten aamupäivällä tajunnut ajoissa kaivaa kameraa esii, olisin ehtinyt hiukan kuvailla. Ehkä tänä talvena vielä sellainenkin päivä koittaa... Vaihteeksi on kuitenkin ollut hauskaa puketua superlämpimästi (kun kausi ei vaihtunut, tuntui että tuli kuljettua ikuisuuksia samoissa asuissa). Siksi ajattelin pitkästä aikaa laittaa päivän asu -kuvan: tällaista oli tänään päällä töissä. Tosin jalassa oli kotivillasukkien sijasta mustat saappaat ;)

IMG_3769

neule/Sand, farkkupaita/Esprit, farkut/Zara, kaulakoru/Zara, korvikset/Studio Bilbao, villikset/äidin kutomat <3

Kuvasta tuli yllättävän siedettävä, vaikka otinkin ne vasta aivan illalla päivän päätteeksi. Josta tulikin mieleeni: edellisen postauksen kuvia ladatessani ihmettelin, miksi en saanut niitä sitten millään muokattua valotuksen tai oikean koon puolesta. Tänään kun aloitin kuvaamisen, tajusin että minulle oli jäänyt erittäin heikon kuvanlaadun asetus päälle (tarvitsin aiemmin yhden pienikokoisen kuvan). *huokaus* Oppia ikä kaikki: ennen kuvaamista tarkastan kyllä muuten asetukset, mutta kuvanlaatuun en yleensä kajoa ja siksi ei tullut mieleenkään epäillä sen olevan pielessä.

Huomenna pääsen hemmotteluun, sillä sain vihdoin varattua ajan kosmetologille! Torstaina lähden taas Helsinkiin: luvassa on viimeinen vanhaan työhön liittyvä reissu. Mieli on viiden vuoden jälkeen haikea, mutta toisaalta samaan aikaan olen varma siitä, että oli jo aikakin ottaa askel eteenpäin. 

Pysykääs lämpiminä, ystävät :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Oot osannut yhdistää denimiä denimiin erittäin toimivasti! Jotenkin rento, mutta samalla tyylikäs ja naisellinen asu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi :)! Denim & denim on mulle aika uusi juttu: en ole siitä aiemmin oikein piitannut, mutta tämä yhdistelmä alkoikin yllättäen tuntua toimivalta. Baby steps ;)

   Poista
 2. Ihana tuo kaulakoru farkkupaidan kanssa! miten mä näen noita farkkupaita+ statementkoru yhdistelmiä nyt joka puolella? Pitäisi varmaan kokeilla miten sellainen toimisi omalla kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minusta statement -koru on helppo tapa tuoda vähän naisellisuutta farkkupaitaan menettämättä samalla sen rentoutta. Kokeilemaan vain :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!