sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Cravings for 2014

Viime vuosien tapaan ajattelin hiukan listata, minkälaisia hankintoja toivoisin tekeväni tänä vuonna.  Olen nykyään muuten aika hyvä shoppaaja ja teen heräteostoksia enää aniharvoin. Samoin virheostoksia. Shoppailenkin todella vähän verrattuna aiempaan, mutta tyydytys jonkin kauan suunnitellun hankinnan toteuttamisessa on sitten sitäkin suurempi. Ensi vuoden projektinani jatkuu myös viime vuodelta tuttu, jo omistamieni vaatteiden monipuolisempi yhdistely.

Tällä hetkellä tilanne on se, että olen aika tyytyväinen perusvaatevalikoimaani: melkein ainut puute sillä saralla ovat istuvat (ja muotonsa säilyttävät!), siniset farkut. Ne olivat oikeastaan jo viime vuoden kollaasissa, mutta sinisten sijaan ostinkin mustat, enkä jostain syystä koskaan toimertunut sinisiin saakka. Muuten viime vuoden sekä tammikuussa (täällä) että synttäreitä varten huhtikuussa (täällä) luotujen kollaasien toiveet ja suunnitelmat toteutuivat niin hyvin, että jotain taikaa tässä täytyy olla... Siksi kollaasista löytyy myös seuraava laukkuhimotukseni, Givenchyn Antigona. Sillä eihän sitä koskaan tiedä ;) Perusvaateasiat ovat siis pääosin kunnossa, joten tänä vuonna toivoisin hankkivani kaappiin täydennykseksi jotain hiukan rohkeampaakin (siis omassa mittakaavassani;)). 

Suuntaa antavia ajatuksia:

cravings
Kuvat: neuletakkinilkkuritsaappaat,  farkutlaukkubleiseriaamutossut

Jokin erikoisempi neuletakki ja/tai bleiseri. Kollaasissa olevan malliset miellyttävät tällä hetkellä kovasti silmää ja joku tuollainen kuviollinen voisi tuoda kaivattua vaihtelua ja särmää vaatekaappiini. Minulta puuttuu edelleen rennommat, mutta mieluiten kuitenkin hiukan korolliset nilkkurit ja konjakin väriset saappaat.  Sekä aamutossut: ei tuonut joulu- eikä synttäripukki, joten joutunen hankkimaan itse ;) Ja tosiaan: seuraava luksushimotukseni kohde on Givenchyn Antigona -laukku. Tai siis: himotuksen kohteena se on ollut jo jonkin aikaa, mutta nyt se on seuraavana säästölistalla. Siinä säästöprojektissa saattaa sitten kyllä vierähtää tovi jos toinenkin...

Mainitsin myös ennen joulua, että kotiin ei juuri nyt ole kovin akuutteja tarpeita. Silloin ennen joulua hankin vihdoin makuuhuoneeseen uuden valaisimen ja joululahjaksi saimme sekä käsipyyhkeitä että lakanoita, joita olimme toivoneetkin. Tällä hetkellä kiireisiä hankintoja ei siis ole, mutta sitten kun seuraavaksi jotain kotiin hankin, niin näitä olen pohdiskellut:

cravings2
Kuvat: Sipulipurkki alunperin täältä, mutta kuvan tuote ei näköjään enää kuulu valikoimaan. tarjoilukulhokaadinvalot

Sipulipurkki, yhä vain ;) Tätäkään ei löytynyt paketeista, mutta olen ohimennen nähnyt yhden kohtalaisen kivan Prismassa. Ehkä se pitää seuravaalla ruokaostoskerralla poimia kärryyn. Pauli -serkun valojakaan en ole vielä raaskinut hankkia: vaikka ne ovat olleet toiveissa pitkään, ovat ne aina jääneet kiireempien hankintojen jalkoihin. Sukat makkaralla -kaatimen vihreä ja vaaleanpunainen malli ovat parhaillaan tarjouksessa eri paikoissa, mutta tahtoisin tuon kirkkaan -minusta malli on niin hassu, että sen ei enää tarvitse olla värikäs. Eikä mikään värikäs kovin helpolla myöskään sopisi meidän olemassa oleviin astioihin. Kastehelmi kiinnostaa niin ikään edelleen: joko tarjoiluastiana tai jälkiruokakulhoina. Tai molempina ;)

Sellaisia. Ovatko muut koonneet listaa ja jos, niin mitä teidän listoiltanne tänä vuonna löytyy..?

P.S. Onko mitään niin hienoa kuin maanantai, joka onkin vapaapäivä ;) 

2 kommenttia:

 1. Mä en ole ikinä tehnyt tällaisia listoja, mutta tuo on kyllä hyvä idea. Pysy fokus siinä, mitä oikeasti tarvitsee eikä ehkä tule niitä virheostoksia niin paljoa. Jos siis vaan noudattaa omaa listaansa, heh. :) Kivoja juttuja olet koonnut itsellesi tuohon.
  Täällä yksi joka vaan uneksii vapaapäivästä....Nim.merkki: tänään töissä, huomenna töissä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän se tosiaan ihan niin mene etten koskaan ostaisi mitään listan ulkopuolelta, mutta juurikin fokuksen pitämisessä tämä auttaa. Samoin sen avulla voi helpommin hahmottaa kokonaisuutta: mihin suuntaan haluaa olla menossa ja kehittää vaatevarastoaan.
   Ja totta: mäkin muistan edelleen sen ajan, joskin jo vuosien takaa, kun pyhä merkitsi lähinnä tuplapalkkaa. Tsemppiä sulle ja muille työmyyrille!!!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!