tiistai 22. heinäkuuta 2014

Haaste

Jo jokunen aika sitten sain mukavan haasteen Elävästä elämästä -blogin Tiinalta, kiitos vain :) Tämän tyyppistä vastauspostausta en hetkeen olekaan toteuttanut, joten here comes:

1. Kuka, mitä ja missä?

Hui, tähän meinasi tulla ihan hirveän syvällinen vastaus. Tuntuu hankalalta määritellä yhtäkkiä lyhyesti "kuka minä olen". Jotta ei mennä liian deepiksi, niin peruutetaan vähän ja otetaan pinnallisemmin: Olen vuosi sitten paluumuuton lapsuusmaisemiin Satakuntaan tehnyt, ja tänä syksynä opiskelijaksi taas palaava, kolmekymppinen nainen. Ennenkaikkea kuitenkin olen parhaillaan sen kaikkein suurimman muutoksen äärellä, sillä minusta on syksyllä tulossa äiti. Tulevan vauvan lisäksi perheeseeni kuuluu mies sekä kaksi vilkasta husky- neitiä.

Bloggailen milloin mistäkin: kauniista vaatteista, hyvästä ruuasta, sisustuksesta -kaikesta mistä satun inspiroitumaan. Varmaan lähiaikoina jonkin verran myös vauvajutuista, sattuneesta syystä. Blogi on minulle hyvän mielen paikka ja sellaiseksi toivon sitä myös lukijoilleni :)

20140720-IMG_6591 2. Tavoitteet 10 vuoden päästä?

Tavoitteeni poukkoilevat niiden kahden tärkeän välillä: työ ja perhe. Opintojen myötä toivoisin vakiinnuttavani itselleni jonkinlaisen säännöllisen työpaikan, sillä vuosikausien pätkä- silppu- ja "epätyypillisten" työsuhteiden jälkeen yhdeksästä-viiteen -juttu tuntuisi tosi virkistävältä vaihtelulta. Vähintään yhtä aktiivisesti ajatukseni askartelevat tällä hetkellä myös tulevissa äitiyden haasteissa ja toivon kovasti, että me miehen kanssa pärjätään hyvin vanhempina. Näiden kahden ison rinnalla haaveilen siitä, että pystyisimme 10 vuoden päästä matkustelemaan enemmän.

3. Unelmasi, mikä on toteutunut?

Minulla on ihana perhe ja upeita ystäviä. Olen saanut opiskella ja muutenkin tehdä supermielenkiintoisia asioita. Nähdä vähän maailmaakin (vaikka en vielä läheskään tarpeeksi).

20140721-IMG_6597 4. Parasta arjessa?

Perhe ja ystävät. Koti. Hyvä ruoka :D (Kuten postauksen kuvituksestakin huomaa...)

5. Motto?

Kaikki sellaiset, joissa kehotetaan tarttumaan hetkeen ja elämään NYT, katumaan ennemmin tekemisiä kuin tekemättä jättämisiä. Ja olla murehtimatta muiden mielipiteitä. Sellaisten sanojen mukaan yritän elää.

20140721-IMG_6604 En nyt haasta mukaan ketään erikseen, mutta kuulen mielelläni jos päätät vastailla näihin kysymyksiin :) Vinkkaa vaikka kommenttiboksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!