torstai 3. heinäkuuta 2014

Vaihekuvia rempasta

Pienen tauon jälkeen jatketaan samasta aiheesta mihin viimeksi päädyttiin: Kodinhoitohuoneen pintaremontti on tällä välin nytkähtänyt eteenpäin ja seinät on maalattu. Tilaa on hankala kuvata sen pienen koon ja laajakulmaobjektiivin puuttumisen takia. Lisäksi valaistus ei ole ollut parhaimmillaan.  (Seli seli...) Ehkä näistä kuitenkin jotain käsitystä saa, yritän panostaa sitten valmiisiin kuviin ;)

Ennen huoneessa näytti tältä:

20140628-IMG_6334
Ennen -tilassa huone on toiminut pukuhuoneen ja pyykinkäsittelyhuoneen lisäksi... no, jos rehellisiä ollaan: romuvarastona. Alemman kuvan tyhjästä nurkasta on jo poistettu pari isoa koiranruokasaavia ja lelukoreja. Vessa- ja talouspaperirullasäkkejä. You name it...

20140628-IMG_6338
Tilasta on nyt tosiaan tarkoitus tehdä ihan oikea kodinhoithuone. Homma aloitettiin luonnollisesti raivauksella. Lisäksi mies maalasi seinän rauhallisella harmaalla. Nyt odotellaan putkimiehiä tekemän vesi- ja poistohommat (Miten ne ei koskaan tule silloin kun ekaa kertaa lupaavat, murrrr....).

Maalauksen jälkeen:

20140702-IMG_6344
Kun on saatu koneet paikoilleen on aika pohtia tarkemmin tilaan tulevaa kaappiratkaisua. Alunperin suunnitelmissa oli korkea, kapea kaappi, mutta nyt alamme kenties kallistua yläkaappien puoleen. Hmmm... Koneet on myös päätetty laittaa eri seinälle kun alkuun ajateltiin. joten siinä mielessä pieni tuumaustauko teki hyvääkin.

Viikonloppuna meillä on luvassa hautajaiset, mutta aivan lähiaikoina myös kaikenlaista kivalla tavalla jännää. Niistä hiukan myöhemmin lisää, stay tuned :)

2 kommenttia:

  1. Lisää ennen ja jälkeen kuvia! Aina mukava nähdä muutos konkreettisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen -kuvien suhteen peli on hiukan menetetty jo, mutta jälkeen -kuvia luvassa runsaasti heti kun saadaan jotain muutakin kuin maali paikalleen :) Kun ne nyt vaan ne putkimiehet suvaitsisi saapua...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!