perjantai 11. heinäkuuta 2014

Stockholm on my mind

Takana on aivan järisyttävän upean ihanan rentouttava, kerrassaan täydellinen reissu Tukholmaan. Upeat aurinkoiset päivät aamusta iltaa takasivat paljon tunteja lämmöstä nauttien: laivan kannella merituulen puhaltaessa ja kaupungilla, ihmisvilinää ihastellan.

laivalla
Niin se instagram jäi päivittämättä: laivan wifi oli niin surkea suurimman osan ajasta, ettei se suostunut lataamaan kuvia. Tukholmassa keskityin kaupungin ihastelun ja shoppailun lisäksi siihen, että saisin edes muutaman kuvan myös kameraan kun se mukana oli. Niin että pahoittelut insta -hiljaisuudesta, I did try, though... Siksi siis osa postauksen kuvista kännykällä otettuja, ne instaankin tarkoitetut retkikuvat tulee nyt sitten tässä samalla.

20140709-IMG_6511
Enää yhtään upeampaa päivää ei olisi voinut kohdalle osua! Istahdimme lounaalle erään puiston laidalle, katselemaan ihmisiä ja nauttimaan auringosta.

20140709-IMG_6512
20140709-IMG_6507
Tällä kertaa teimme täsmäiskun pariin ennalta valitsemaani (shoppaus)kohteeseen ja jatkoimme siitä sitten haahuiluperiaatteella, emmekä lopulta ehtineet vanhan kaupungin puolelle ollenkaan (näköetäisyydellä sentään käväistiin ;)). Oli kuitenkin virkistävää tutustua hiukan uuteen puoleen kaupungista: yleensä reitti on Tukholmassa kulkenut Sergels Torgetin kulmilta Drottninggatania pitkin vanhaan kaupunkiin. Nyt kuljettiin Östermalmin puolella, jonne harvemmin on tullut niin syvälle poikettua. Paitsi kaunista, myös ihanan rauhallista verrattuna tuohon pahimman turistikulman vilinään! Löytöjäkin tehtiin, mutta ostoksista lisää myöhemmin :)

20140709-IMG_6523
Oli aivan mielettömän ihanaa, kun kannella tarkeni tällä reissulla myös ihailla upeaa auringonlaskua. 

IMG_2214

IMG_2222
Alla vielä lempparikuvani koko reissusta: tähän tiivistyy kaikki fiilikset aivan täydellisesti:D

IMG_2225

Tuulen tuivertama ja reissun rähjäyttämä look höpsön onnellisen ilmeen kera <3 Just eikä melkein perfect.

Näissä tunnelmissa toivottelen mitä hauskinta viikonloppua kaikille!


(P.S. Ja ennen kuin joku moraalinvartija ehtii närkästyä drinkkilasista ja raskaudesta, muistutan että myös alkoholittoman drinkin saa tuollaisen lasiin.)

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, varsinkin tuo viimeinen! Onnellinen ilme tosiaan! :)
    t. Kata (joka ei kännykällä viitsi kirjautua)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nauroin katketakseni kun näin tuon vikan kuvan; Yritin myös äidilleni sanoa että olis noista hiuksista voinut tietysti vähän vihjaista ennen kuvan ottamista. Kuulemma ne näyttää aina tolta, eikä äiti siksi osannut varoittaa. Ei kai siinä sitten mitään :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!