torstai 13. elokuuta 2015

Asuntomessut osa 5: lastenhuoneet

Lastenhuoneista useimmat sisustusblogeja lukevat ovat varmaankin nähneet jo nämä kaksi:

vaalealastenhuone
puumajalastenhuone
Itsekin ihastuin noihin sisustuksiin kovasti. Ylemmän kuvan pikkuvauvan huone on hempeällä tavalla moderni, alemman reipas puumajameininki miellyttää pikkuisen vanhempaa lasta. Verhoihin on painettu printti omasta valokuvasta -miten ihana idea ja kaunis lopputulos! Aloin heti miettimään missä ja millaisesta kuvasta tätä voisi hyödyntää itsekin.

sininenlastenhuone
vaaleanpunalilalastenhuone
Värimaailmat olivat pääosin aika perinteisiä: kauniin sinisiä pojille, vaaleanpunaisia tai liiloja tytöille. Hyvin perinteisiä kalustuksia myös. Pallovalot miellyttävät minuakin yhä, vaikka alkavatkin jo olla aika vanha juttu. Hankinhan sellaiset myös meille beben huoneeseen viime syksynä :)

robottilastenhuone

Tässä (pojan?) huoneessa ihastutti teema, joka oli selkeä mutta ei mielestäni yhtään "liikaa" ja lisäksi väri, joka oli jotain muuta kuin sinistä tai vihreää. Reipas, raikas ja käytännöllinen huone.

modernilastenhuone
Tämä modernein värein sisustettu lastenhuone on niin ikään ollut monessa blogissa esillä: todella kaunis minustakin.

seinätarra
Periaatteessa alan olla jo hiukan kyllästynyt seinätarroihin (niitä tekstejä muuten näyi vielä aika monessa kodissa ?!?), mutta etenkin lastenhuoneeseen niillä on helppo saada leikillisyyttä. Ihanat ovat minusta nämä eläimet (Teippitarhalta, piti oikein laittaa ylös :)). En kyllä enää muista mitä nuo palkit kuvastavat.

leikkimökki
Vielä lopuksi kuva suloistakin suloisemmasta leikkimökistä: katsokaa nyt! Pitää laittaa muistiin, kun varmaankin ensi kesänä suunnitellaan meidän leikkimökin uudelleensisustamista bebeä varten <3

Muutama lastenhuone oli sisustettu hassusti "kokoushuoneeksi": sellainen lasiseinäinen neukkari, jossa keskellä iso pöytä, jonka ympärille kerätty monta tuolia ;) Askartelu siinä taisi olla ideana, mutta jotenkin huvitti kuitenkin. Harmittaa ettei yhdestä huoneesta saanut oikein hyviä kuvia, sillä sinne oli rakennettu upea sisäkiipeilyalue: ei pelkästään puolapuita ja renkaita vaan kaikenlaisia muitakin. Vielä enemmän harmittaa etten tajunnut näköjään laittaa minnekään ylös mistä niitä saa :(

Tulossa on vielä viimeinen asuntomessupostaus, sitten on se aihe käsitelty tämän blogin osalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!