lauantai 29. elokuuta 2015

Etsintäkuulutus: kukkapaita

No johan on. Kärvistelen pahemman luokan pukeutumiskriisin kourissa: ajattelin yrittää kirjoitella tästä vähän enemmän joskus myöhemmin, jahka järjestän ajatukseni sen suhtaan. Mutta siihen liittyen, ensimmäistä kertaa elämässäni haluaisin ostaa kunnon printtipaidan. Kukkapaidan! Olen ihastunut tähän Mangon malliin:

kukkapaita
Kuva/Photo credit: http://shop.mango.com/FI/p0/women/clothing/floral-print-blouse/?id=51095673_56&n=1&s=prendas&ident=0_coleccionfalse,true_0_1440877199042&ts=1440877199042

Mutta luonnollisestikaan kokoja ei tuosta ainakaan nettikaupassa ole ja lähin Mango on turhan kaukana (Hkin reissullakaan en liikkeeseen harmikseni ehtinyt). Olen yrittänyt koluta tietämiäni nettikauppoja vastaavan mallin perässä, mutta vesiperä joka paikassa. Shoppailen nykyään niin harvoin, että nettikauppatietämykseni saattaa tosin olla vähän rajattu.

Help! Onko joku nähnyt vastaavia jossain, netissä tai kivijalassa..? Tahtooooooooooo!!!!!!

3 kommenttia:

 1. Tuollaisia on myös Marks & Spencerillä, mutta tietysti yhtä kaukana sinusta... :/ Kannattaa tsekata myös MarcoPolo! Onnea etsintöihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmph. No, sitä Tampereen reissua tässä muutenkin pohdin... vaikka en ihan ensi viikolla ehdi että en tiedä maltanko millään sinne M&S:lle saakka odottaa ;)
   Ja kyllä: pitääkin visiteerata Ratsulassa ja kurkkia MarcoPolot, hyvä idea! Kiitos tsempeistä, voi olla että tää mun kukkapaidan etsintä on joku mun mielen kehittämä runollinen metafora hukassa olevan minuuteni etsimiseen, sen luokan kriisiä pukkaa tän pukeutumisen suhteen meinaan :DDDD mutta olemmat olis silti siistiä löytää, että jatkan etsintöjä ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!