tiistai 25. elokuuta 2015

Mökillä

Aurinkoiset säät varastivat taas kaiken aikani ja kesäkuulumisten päivitys jäi ihan kesken. Omalla mökillämme on tänä kesänä tehty isoa peruskorjausta, emmekä myllätyn pihamaan takia ole beben kanssa käyneet siellä ollenkaan koko kesänä. Ehkä ensi viikonloppuna korjaamme asian, venetsialaisissa. Olemme kuitenkin sentään yhden mökkireissun tehneet, ystävien mökille Merikarvialle. Sattui kohdalle vieläpä yksi kesän harvalukuisista kauniista päivistä.

20150728-IMG_9878

20150728-IMG_9889

Muistanette, että olen maininnut olevani oikeasti todella vaaleaihoinen. Näissä kuvissa näytän ihan neonvalkoiselta ;D Nyttemmin loppukesän aurinkokirin ja pihahommien ansiosta olen saanut hitusen väriä pintaan minäkin, mutta oh my... pitäisköhän alkaa käyttää jotain itseruskettavia- niiden kanssa pelaaminen vaan on niin rasittavaa.

20150728-IMG_9924
20150728-IMG_9881
20150728-IMG_9884
Oih miten ihanista kesäpäivistä onkaan saatu nauttia! Tein jopa jotain ennenkuulumatonta viime lauantaina: hyppäsimme ystäväni kanssa pyörän selkään ja poljimme paikalliseen terassille. Olin takaisin kotona aikaisemmin kuin "edellisessä elämässäni" olisin edes lähtenyt matkaan, mutta ai hitsi miten huolettomalta tuntui viilettää kesäiltana pyörän selässä hyvän ystävän kanssa <3!

Kuten instagram -seuraajani jo tietävätkin, eilen käväisin päiväseltään Helsingissä ystäviä tapaamassa. Päivä hujahti ohi aivan liian nopeasti, mutta reissu oli aivan ihana! Muutama kuva ja muuta juttua luvassa siitäkin myöhemmin.

Muu Suomi tuntuu palailevan jo työ- ja koulujuttujen pariin. Ja niinhän tosiaan minunkin oikeastaan pitäisi. Mutta koska miehen loma on vasta päässyt vauhtiin, on kesämieli vallannut itsenikin. Tuntuu mahdottomalta tehdä yhtään mitään sisätiloissa, kun kerrankin paistaa. Niinpä pyykkivuori ja kaikki muut mahdolliset kotihommat kasaantuvat, koulujuttujen aloituksesta puhumattakaan. Sain sentään aikaiseksi kirjautua  ensimmäisenä suoritettavan verkkokurssin sivustolle ja tarkistaa mitä sen suoritukseen vaaditaan. Onneksi kurssilla on äärimmäisen laiska opettaja, eikä paljon mitään kokeen lisäksi. Niin että ei tässä sen suhteen vielä mikään kiire sitten olekaan :D

Miten te muut olette viettäneet näitä kesän viimeisiä, ihanan lämpimiä päiviä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!