sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Saturday Night Out

Miten hyvältä tuntuukaan välillä antaa vaan mennä: eilinen ilta tuli niin tarpeeseen! Tänään on tuntunut siltä miltä onnistuneen tyttöjen illan jälkeen kuuluukin: väsyneeltä mutta onnelliselta. Ja kipeältä sieltä mistä pitääkin: päkiöistä, merkkinä riittävästä määrästä tanssimista :)!Asukuvista tuli surkeita: olen parantumaton myöhästelijä ja nämäkin kuvat otettiin kaameassa kiireessä ennen (pahasti myöhässä) lähtöä. Halusin kuitenkin laittaa kuvat, koska olin niin tyytyväinen illan asuuni (ja etenkin ensi kertaa käytössäni olleisiin uusiin vaatteisiini): bleiseri/Selected Femme, farkut/Zara, paita/Promod, saappaat/Dumond, kaulakoru/Nooa Nooa, korvakorut/Pilgrim, laukku/LV, rannekoru/Ideakoru.

Pikkulaukkuuni ei mahtunut kameraa, mutta iPhone sentään. Sillä otin muutamia kuvia illan aikana.


Ilta alkoi ravintolassa hyvällä ruualla, erinomaisessa seurassa. 


Alkuruuaksi tapaksia.


Pääruuaksi pihviä ja salaattia. Porilainen Andalucia on yksi parhaita tietämiäni pihviravintoloita: liha on laadukasta ja se osataan kypsentää juuri sellaiseksi, millaisena sen tilaat (ei mikään itsestäänselvyys, ikävä kyllä). Ravintola on aika pieni, joten ainakin viikonloppuisin kannattaa muistaa pöytävaraus. Palvelu on loistavaa ja tunnelma on mukavan leppoisa: mekin taisimme viihtyä pitkälti yli kolme tuntia nauttimassa erinomaisesta ruuasta, hyvästä viinistä ja vain parantamassa maailmaa...


Jälkiruuaksi vielä marenkia, jäätelöä ja capuccinoa. Täydellistä.

Ravintolasta suuntasimme drinkeille ja tanssimaan.


iPhonen salama ei kuitenkaan millään riittänyt ravintoloiden ja yön pimeydessä, eivätkä kuvaaja ja kuvattavakaan oikein olleet enää loppuillasta synkassa: yllä oleva esimerkkikuva on illan ehdotonta parhaimmistoa, joten jätän ne loput julkaisematta... Needless to say että hauskaa siis oli ja suosittelen ehdottomasti kaikille kunnon tuulettautumista aina silloin tällöin :)

Kiitokset ihanasta illasta vielä kerran myös rakkaalle ystävälleni! 

Nyt valmistautumaan ensi viikon koitoksiin, hyvin ladatuin akuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!