tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ellokselta tilattua

Kaiken muun mukavan ohella tein myös hiukan nettishoppailua viikonloppuna. Ellos on minulle tuttu ennen kaikkea lapsuudesta, jolloin usein tilasimme sieltä äidin kanssa jotakin. Viime vuosina olen taas  alkanut löytää Ellokselta kaikenlaista kivaa. Ostoskoriin päätyi tällä kertaa muutama helteistä ja rentoa kesää ennakoiva vaate :)Elloksella on muuten parhaillaan tarjous, jolla saa -40% tilauksen kalleimmasta tuotteesta 1.4. saakka. Jos haluat käydä kurkkaamassa :)

Pienen protestin haluaisin silti tehdä: Elloksen vanhat asiakkaat saavat erilaisia erikoistarjouksia ja minunkin tarjoukseni oli hiukan erilainen kuin tuo kaikille luvattu, sillä siihen kuului alennuksen lisäksi lentolaukku kaupan päälle. Tarjousta ei ollut mahdollista käyttää ilman, että ottaa myös tuon lentolaukun- jota en olisi missään nimessä halunnut tai tarvinnut! Yritän saada sen eteenpäin jollekin tai myyn kirpputorilla, mutta ihan oikeasti te kaikki markkinointityypit siellä: tekeekö joku tosiaan tilauksen tuon lisäkrääsän takia? Muutenkin pitäisi yrittää vähentää kulutusta ja (edes oikeasti turhan) tavaran haalimista, eikä se onnistu jos jokapaikasta tyrkytetään kylkiäisiä. Olen jo kerran esimerkiksi jättänyt lehtitilauksen tekemättä, koska en halunnut kaameaa kylkiäistä, eikä sitä voinut valita olla ottamatta. Tälläkin kertaa mietin, että teenkö tilausta ollenkaan samasta syystä. Vaikka hinnasta ei saisi senttiäkään pois, pitäisi mielestäni aina olla mahdollista olla ottamatta kylkiäistuote (tai better yet: lakata tarjoamasta niitä kokonaan). Mur. 

Onko kellään muulla samanlaista kylkiäisangstia..?

P.S. Lindexin Holly & Whyte mallisto tulee kauppoihin huomenna! Itse aion ehdottomasti mennä heti metsästämään ainakin niitä mekkoja. Sitten alankin olla valmis kevättä varten: enää tarvitsee kevään tulla :D 

2 kommenttia:

 1. Ehkä tämä kylkiäisangsti on vähän samanlaista kuin se, kun saa lahjaksi jotain, mitä ei todellakaan tarvitse saati halua: ajatus on tavallaan kaunis, mutta toteutus ontuu. Oma juttunsa on toki se, että miksi ihmeessä niitä kylkiäisiä tarjotaan, ja lisäksi ainakin allekirjoittaneen mielestä niissä kylkiäisissä on jotain epäilyttävää: eikö ne tavarat mee muuten kaupaksi vai onko joku varta vasten suunnitellut kylkiäistuotteen (mikä kuulostaa vähintään yhtä omituiselta...)?

  Tämän jälkeen on hyvä kertoa, että olen ainakin yhden kerran tilannut lehden, koska sen kylkiäisenä tuli aika kiva kenkälaatikko :)

  -Aa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tosin lahjan antajalla on luultavasti sentään parhaat mahdolliset aikeet, mitä hiukan epäilen myyntityyppien ollessa kyseessä ;) Musta noi kylkiäiset vaikuttaa usein varta vasten suunnitelluilta (ainakin sellaisia "design-yhteistyö"-kylkiäisiä, joita joskus on, en ole ikinä nähnyt muualla). Lähinnä niissä kylkiäisissä ärsyttää se, jos ne on a) "pakko" ottaa ja b) että ne usein ovat heikkolaatuisen oloisia (eli suomeksi: krääsää). Mutta on tässä itsekin tunnustettava, että olen mäkin kerran yhden hyvän kylkiäisen saanut. En siis tilannut sen takia, mutta on tullut ihan käyttöön.

   Eli ehkä lievennetään avautumista hiukan ja myönnetään, että ei ne kaikki TÄYSIN surkeita ole. Mutta toisaalta toivotaan aina mahdollisuutta tarvittaessa olla ottamatta niitä mukaan :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!