torstai 22. maaliskuuta 2012

And Some More Shopping

Ikävä kyllä eilisen kauan odotettu reissu Lindexille oli pettymys omalta osaltani. Tosin Holly & Whyte- mallisto ei ollut pettymys, vaan päinvastoin vaatteet olivat livenä juuri sellaisia kuin kuvittelinkin ja haaveilemistani malleista oli kokojakin vielä: ne eivät vain sopineet minun päälleni :( Kokeilin kollaasissani ollutta tunikaa ja raidallista maksimekkoa, mutta kumpikaan ei sopinut omalle vartalotyypilleni. Kollaasin toinen maksimekko ei ilmeisesti koskaan päässyt pressikuvia pidemmälle, koska en löytänyt sitä liikkeestä tai nettikaupasta, eikä myyjä myöskään tiennyt siitä mitään kun kysyin. Tosi harmi, sillä arvelin sen melko varmasti sopivan itselleni. Yhden raikkaan raitapaidan sentään sain hankittua :)


Paidan takaosa on puuvillaa ja etuosa pellavaa: se on varmaan ihanan vilpoisa kesällä! Muutenkin malliston materiaalit vaikuttivat olevan lähinnä luonnonmateriaaleja ja olivat laadukkaan tuntuisia käteen, mutta hinnat kuitenkin Lindexin normaalilla tasolla eli edullisia. Jos raikas seilorityyli (tai Lindexin sanoin "Modern Preppy") kiinnostaa niin kannattaa käydä katsomassa ja kiireesti: jo eilen muutamat tuotteet olivat kokonaan loppu ja osassa olivat koot todella vähissä, sekä liikkeessä että nettikaupassa.

Sen verran kuitenkin hameharmitutti, että lohdutuksekseni kävin vielä Kicksissä.


Olin ajatellut Isadoran Marzipania, mutta se oli livenä sittenkin hiukan liian kiiltävää ja vihreää (en silti ihan vanno, ettenkö saattaisi vielä pyörtää päätökseni ja käydä hakemassa senkin värin...), enkä ole löytänyt Isadoran sivuilla näkemääni Vintage Mint-sävyä kaupoista. Olen muutenkin jo pitkään halunnut testata myös paljon kehuttuja Essien lakkoja, joten kun törmäsin eilen kuvan ihanaan Mint candy apple-sävyyn, olin myyty. Lakka pääsi heti testiin ja tykkäsin siitä kovasti: levittyvyys ja peitto olivat erinomaiset, kestokin vaikuttaa hyvältä näin yhden päivän jälkeen ainakin. Lisäksi lakka oli jopa muutaman euron edullisempi kuin aiemmin hehkuttamani OPI, joten hinta-laatusuhde vaikuttaa vallan erinomaiselta! Kynsilakan lisäksi mukaan tarttui Isadoran Smooth'n Shine- huulikiilto herkullisessa sävyssä Peaches 'N Cream, joka sekin pääsi käyttöön heti tänään. Sävy ei ole voimakkaan värinen, mutta kauniin kiillon sillä sai, eikä aine tunnu tahmealta huulissa. Kiilto tosin kului aika nopeasti, mutta niinhän nuo tuppaavat tekemään. Ihan kelpo kesätuote, jolle vielä plussaa suojakertoimesta (12) :)

Täydellisen kesämekon metsästys siis jatkuu edelleen, mutta otan siihen hiukan aikalisää ja annan kohtalon johdatta minua the mekon luo :)

Mutta onko huomenna ihan tosissaan jo perjantai..? Ei silti, kivoja juttuja tiedossa viikonloppuna, mm. hääpukushoppailua rakkaan ystävän kanssa lauantaina <3 

Kivaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!