maanantai 5. maaliskuuta 2012

Päivän asua viime viikolta

Viime viikolta on vielä yksi päivän asu- kuva julkaisematta. Tämä asu oli Olivia "the Goddes of Statement Jewellery" Palermon inspiroima: ei olisi aiemmin tullut mieleenikään yhdistää statement-kaulakorua tuohon paitaan. Onneksi meillä tavallisilla kuolevaisilla on ihana Olivia näyttämässä tietä...Kuvat löytyy googlen kuvahausta kun kirjoittaa Olivia Palermo statement necklace. Taisivat olla jossain blogissa, mutta eivät kyllä bloggaajan omia otoksia, joten en poikkeuksellisesti tämän tarkempaan viittaa.


Paita ja toppi/ Filippa K, Farkkuleggarit/Riikasta, Kaulakoru/We Style, Saappaat/Hunter, Korvakorut/H&M(?)

Minun statement- koruni ei ole yhtä upea kuin Olivian, eikä hiukseni yhtä tuuheat ja kiiltävät, ihoni yhtä posliininen, meikkini yhtä täydellinen... *huokaus* But I tried the best I could with what I've got ;)

On siis aikalailla laimeampi esitys kuin upea Olivia tuossa ylempänä, mutta kyllä minusta ihan kiva on tuo omakin versioni: passasi hyvin loskaiseen torstaipäivään, vai mitäs sanotte..? Vielä kivemman siitä saisi helposti siistimmillä farkuilla/suorilla housuilla, esimerkiksi osana taannoista H&M:n inspiroimaa kevätlookia, joten tämän testiversion jälkeen aion kyllä käyttää yhdistelmää uudelleenkin :)


P.S. Lupaan tämän jälkeen olla pukeutumatta tuohon pitkä toppi/harmaat farkkuleggarit- comboon ainakaan...öh... kahteen viikkoon! En ollut tajunnutkaan miten paljon käytän tuota yhdistelmää, ennen kuin huomasin sen näistä kuvista... Pitkä toppi ei muutenkaan ole enää mikään kovin muodikas juttu (ollut pitkään aikaan...), mutta näiden leggareiden kanssa käytännön sanelema pakko; ja on minulle jäänyt näköjään jonkinlaiseksi comfort outfitiksi. Bloggaamisen myötä opin koko ajan uusia asioita omastakin tyylistäni, jännä bonus tästä hommasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!