torstai 8. maaliskuuta 2012

Asiaa meikkisutien puhdistamisesta

Nyt käsi sydämelle rakkaat lukijat: kuinka usein peset meikkisutisi? Oikea vastaus on (kuulemma) kerran viikossa. Jostain olen lukenut myös, että joka käytön jälkeen, mutta sen sivuutin täysin epärealistisena. Vai ehtiikö joku sutipyykille joka päivä..? Oma vastaukseni on: liian harvoin. Yritän muistaa edes kerran kuussa, mutta liian usein käy niin, että huomaan tarpeen vasta kun sudit ovat jo (ällöttävän) likaisia, eli aivan liian myöhään. Tosin olen kuullut joidenkin myös kysyvän, että ai pitäisikö niitä pestä? PITÄISI! Todellakin! Mietipä miten paljon bakteereja ja rasvaa päätyy iholta ja meikeistä sutiin ja takaisin joka päivä? Yök. 

Eilen kävin jälleen kerran urakan kimppuun.






































Aseenani toimii Marseille- saippua. Aiemmin pesin sudit ihan tavallisella käsisaippualla. Marseille- saippua on kuitenkin se, millä pesu pitäisi tehdä ja muutama kuukausi sitten sain viimein aikaiseksi ostaa palan. Saippuaa myydään kaikissa ruokakaupoissa, eikä maksa montaa euroa. Miksihän se oli niin vaikeaa? Voin nyt jo sanoa, että tämä paljon parempi kuin perussaippua! Ensinnäkin se pesee paremmin: toisin kuin aiemmin, saan nyt sudit ja vipat täysin puhtaiksi- valkoiset valkoisiksi ja mustat mustiksi. Toinen vaikutus näkynee vasta vuosien kuluessa, mutta tämän pitäisi lisäksi olla hellävarainen sudeille ja lisätä siis näiden kalliiden välineiden käyttöikää huomattavasti.






































Siinä kuivuvat. Sutini ovat milloin mistäkin, hyviä olen ostanut sekä Duroylta, Body Shopista, Eco Toolsilta että Sephorasta. Make Up Storen poskipunasiveltimeen minulla viha-rakkaussuhde: se on ihanteellisen kokoinen ja mallinen viistoine päineen, mutta alusta lähtien siitä on lähtenyt todella paljon karvoja ihan normikäytössä. Olin aivan varma, että sillä tahdilla sudista tulee kalju jo muutamassa kuukaudessa. Se on kuitenkin ollut käytössäni jo monta vuotta, vaikka aika-ajoin mietinkin uuden ostamista. Toistaiseksi se kuitenkin on säilynyt mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!