keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ostosreissun saalis

Hui, kylläpä kello vierähti myöhäiseksi ennen kuin ehdin tekemään tämän postauksen loppuun saakka: pahoitteluni. Nyt siis vihdoin pääsen esittelemään eilisiä ostoksiani. Olen vieläkin ihan fiiliksissä: tein huippulöytöjä :D (Ja kiitos kaunis seuralle tuesta vaikeilla hetkillä: I couldn't have done it without you ;))

Aloitetaan uskomattomimmasta, eli siitä että löysin vihdoinkin sopivat ballerinat! Kahden vuoden etsinnän jälkeen!







Ostin Wondersin unelmanpehmeät perusbaltsut: vähänkö odotan että pääsen tepastelemaan noilla! Kaikki eivät varmaankaan voi käsittää mieletöntä intoani noin basic ballerinoista, mutta jalkani ovat  aivan mahdottoman tässä suhteessa: oikein mikään ballerinamalli ei tunnu sopivan. Ennen tätä olin tosiaan kaksi vuotta etsinyt sekä jalkaani sopivia että silmääni miellyttäviä ballerinoja. Tälläkin kertaa kävin sovittamassa useat erilaiset, myös ne alkuperäisellä ostoslistallani olleet IHANAT Marc by Marc Jacobsin hiiriballerinat. Ikävä kyllä ne(kään) eivät kuitenkaan sopineet jalkoihini :( Olisin ilman muuta ostanut ne, ovat kyllä niiiin suloiset. Mutta minkäs teet. Laitoin jo varaukseen Stockalla Michael Korsin ballerinan ja loaferin risteytykset, jotka olivat mukavat jalassa mutta not quite what I was looking for- kunnes päätin vielä pistäytyä Zioon ja sovittaa noita Wonderseja. Ja siinä se oli, rakkautta ensi askeleella:) Erikseen pitää myös kehua Zion superystävällistä palvelua!


Toinen tärkeimmistä hankinnoista oli perusbleiseri ja päädyinkin jo maanantaisessa kollaasissa nähtyyn Selectedin mustaan ratsastustyyliseen versioon: leikkaus on hiukan kaareva siten, että se on takaa pidempi kuin edestä. Hain juuri tällaista erittäin simppeliä bleiseriä, mutta tykkään erityisesti tuosta leikkauksen tuomasta pienestä jujusta. 


Pastellinkaipuuseeni ostin Zarasta vielä yhden ihanan pellavapaidan. Lisäksi mukaan tarttui kuvan vaalea, lyhythihainen neuletakki joka on kesällä monikäyttöinen. Sattumalta nuo näyttävät yhdessäkin aika suloisilta :)





































Pastelliväreistä puheen ollen: kävin tänään lounaalla ystäväni kanssa Kluuvin Versossa ja paluumatkalla käväisin Noa Noassa. Eilen en (vieläkään) löytänyt mitään sopivaa mintunvihreää, vaikka väri on ollut himotuslistalla jo muutaman kuukauden. Tänään kuitenkin Noa Noan ovi veti puoleensa ja tuota, juuri oikean väristä, toppia en mitenkään voinut jättää kauppaan. Minusta myös tuo statement-kaulakoru oli oikea löytö! Sopii ihanasti kesän pastelliteemaan ja käy yhdistettäväksi kaiken kanssa. <3


Niin ikään maanantaisessa kollaasissakin nähty hankinta Zarasta on tämä musta, läpikuultava toppi (jonka onnistuin näköjään jo sovittaessa sotkemaan meikkivoiteeseen, argh..). Asuideoita tämän kanssa on varmaan jo sata :)

Varsinaisen listan ulkopuolelta löysin (edelleen Zarasta) nämä vaaleat farkut. Kaapissani on tällä hetkellä melkein enemmän farkkulegginsejä kuin farkkuja ja tilanteeseen täytyy saada muutos: olen alkanut kyllästyä farggulegginseihin, koska ne rajoittavat käytettäviä paitoja niin paljon. En myöskään muista milloin viimeksi (jos koskaan!) olen löytänyt takapuolelleni sopivat farkut ketjuliikkeesta, ennen eilistä! Oh the joy :D


Tämä seilorihenkinen raitaneulekin löytyi Selectedistä (ja oli maanantain kollaasissa, tosin kollaasin siniraitaista versiota en nähnyt liikkeessä). Tykkään tässä erityisesti siitä, että takaosa on hiukan pidempi kuin etuosa - jälleen pieni juju, joka tekee siitä hiukan erilaisen kuin kaikki muut raitaneuleet. (Selectedillä on paljon tällaisia vaatteita, siksi tykkään liikkeestä niin paljon.)


Vielä viimeinen hankintani on tämä Mangon pitsihame. Tosin en ole vielä aivan lopullisesti päättänyt pidänkö sen vain palautanko: tuleeko tätä sitten käytettyä..? Toisaalta se on kyllä aika makean näköinen... Pukeuduin lukioaikana huomattavasti klassisemmin kuin nykyään: ehkä on aika tehdä paluu nuoruuteen ;) En tällä hetkellä omista yhtään kynähametta, joten miksei sitä voisi aloittaa vaikka sinisestä pitsihameesta: tuo tummansininen on kuitenkin sopivan neutraali väri... vai mitä mieltä olet?

Lähdemme jo huomenna pitkän viikonlopun viettoon lapsuusmaisemiin Länsi-Suomeen: luvassa on sukulaisten ja ystävien näkemista. Lauantaina olen menossa hyvän ystäväni kanssa pitkästä aikaa hiukan juhlimaan, enkä tiedä vielä mitä pukisin päälleni... ennen lähtöä on myös aika paljon sekä töitä vielä tänään ja etenkin huomenna että pakattavaa, joten paras aloittaa hetimiten :)

Loppuviikon postaukset siis reissun päältä, stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!