sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Shopping List for the Spring

Huh, viime viikkojen työrupeama otti veronsa: simahdin eilen illalla jo klo 22 (olen yleensä illan virkku) ja heräsin 12 tuntia myöhemmin. No, nyt tuntuu levänneeltä taas pitkästä aikaa :)

Olen jo useampaan otteeseen täällä viitannut omaehtoiseen ostoslakkooni (jota tosin toteutan vähintäänkin vaihtelevalla menestyksellä...). Lakon syynä on se, että minulla olisi tälle keväälle muutama isompi hankinta tarpeen ja sen vuoksi heräteostosten tekoa pitäisi suitsia. Keräilin alle muutamaan kollaasiin suunnitelmiani kevään ostoslistalle.

Untitled #11

Ostoslistalla olisi kaksikin takkia: tarvitsisin sekä trenssin tmv. pitkähkön "välikausitakin" kevään ja syksyn viileämmille ilmoille että rennomman bleiserin kesää ajatellen. Haaveilen Burberryn trenssistä, mutta budjetti ei tällä hetkellä ikävä kyllä veny siihen. Siksi mietinkin, että josko kevään vielä kärvistelisi vanhalla takilla ja lykkäisi trenssin ostoa syksyyn, jolloin muutenkin on yleensä paremmat takkivalikoimat. Löysin Stockalta ihanan tumman turkoosin (peacock blue/riikinkukon sininen?) Burberryn trenssin: en löytänyt juuri siitä kuvaa, mutta kollaasissa kuitenkin muutamia esimerkkejä Burberryltä. Kuten näkyy, olen tosiaan jopa harkinnut, että en ostaisikaan järkevästi mustaa tai kamelia takkia, vaan jonkun värikkäämmän...Vasemman alakulman trenssi ei ole Burberryn vaan Mangon; vaikka se on omaan tarpeeseeni liian lyhyt, otin sen kuitenkin mukaan koska väri ja malli ovat niin kauniit. Bleisereitä olen hiukan miettinyt, mutta en ole vielä käynyt kaupoissa: jostain syystä tuo H&M:n oranssi malli kiinnitti tosin huomioni ohikulkumatkalla. Luultavasti en kuitenkaan osta oranssia, mutta esimerkiksi tumma sininen voisi olla hyvä. Pehmeämpi kuin musta, mutta kuitenkin siisti ja klassinen väri.
Untitled #10
Uudet ballerinat olisivat myös aivan ehdottomasti tarpeen. Salaa hiukan haaveilen vasemman yläkulman Marc by Marc Jacobsin hiiribaltsuista... jalkani on tosiaan jotenkin niin hankala noiden ballerinojen kanssa, että kahden kesän etsinnästä huolimatta en ole löytänyt sekä ulkonäöltään että jalkani puolesta malliltaan sopivia mistään. Etsintä jatkuu tänä(kin) keväänä.


Untitled #9


Oikeasti tarpeellisten hankintojen (eli yllä esitellyt kenkä- ja takkiasiat) lisäksi haluaisin kovasti piristää vaatekaappiani väreillä (tämäkin on jo usemmassa postauksessa esiintynyt tavoite). Muutamia pikkuhankintoja tähän liittyen olenkin jo tehnyt, mutta jotain kaipailisin vielä vaatepuolelle. Itse olen enemmän kirkkaiden värien ystävä ja sen vuoksi sytyin aika hitaasti tälle kevään pastellitrendille. Nyt olen kuitenkin alkanut lämmetä sillekin, joten akuutiksi muodostuu toinen ongelmani pastellien suhteen, joka tulikin mainittua jo eilen: oma ihoni on niin vaalea (ruskettuneenakin) että useimmat pastellisävyt saavat minut näyttämään zombielta. Tähän ongelmaan ratkaisuna voisi olla väri alaosassa, esimerkkinä alavasemmalla mintunväriset housut: kävin jo yhtä mallia kokeilemassakin, mutta minun kokoani ei enää ollut jäljellä. Jotain pastellista olisi kuitenkin kiva saada, mutta taidan jättää tarkemman suunnittelun sikseen ja antaa kohtalon päättää mitä eteeni tupsahtaa kaupoissa kierrellessäni:) Kirkkaan värisestä clutchista olen myös haaveillut jo kauan, mutta en ole löytänyt itseäni miellyttävää JA budjetilleni sopivaa vaihtoehtoa. Uusimpana obsessiona on tuo alimpana oleva YSL:n belle du jour- clutch, jonka olisin valmis kotiuttamaan melkein värissä kuin värissä... Keskellä olevaa Ted Bakerin keltaista herkkupalaa olen niin ikään käynyt jo muutamaan otteeseen hypistelemässä Stockalla. Joku uusi mekkokin olisi kiva: esimerkiksi juuri ne Lindexin Holly & Whyte- malliston maksimekot... 

Vielä kaiken edellä mainitun lisäksi hankintalistalla ovat ainakin uudet aurinkolasit: koska tarvitsen lasit vahvuuksilla, on mallinvalinta sidottu aika pitkälti myös siihen, mihin kehyksiin vahvuudet on mahdollista laittaa. Aurinkolasien hankinta on itseasiassa luultavasti ihan lähiviikkojen asia: palaan kuvien kera kun päätökset niiden suhteen on tehty :)

Tällaisiä mietteitä tänään: aurinko paistaa houkuttelevasti, joten taidamme seuraavaksi kerätä perheen karvajäsenet koolle ja lähteä päiväkävelylle koko porukalla :) Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!