lauantai 24. maaliskuuta 2012

Sisustushempeilyä

Pastelliteemalla jatketaan vielä tämän sisustuspostauksen verran.


Kuten tähän mennessä jo tiedät, olen jostain syystä ollut (itsellenikin yllättäen) ihan megainspiroitunut kevään pastellitrendistä. Lisäksi pääni on täynnä vaaleanpunaisia ajatuksia rakkaan ystäväni naimisiinmenon vuoksi: minulla on myös suuri kunnia toimia toisena kaasona, joten ajatukseni ovat viime aikoina siitäkin syystä askarrelleet pumpulinpehmoisissa ja iloisissa asioissa- mikäs niihin ajatuksiin paremmin sointuisi kuin pastellivärit :)

Sisustuksessa en ollut osannut noita pastellivärejä ajatella, mutta niinhän ne menevät vaatemuoti ja sisustustrendit usein käsi kädessä. Tällä kertaa inspiraatio lähti noista yllä olevista, uusimmasta Koti ja Keittiö- lehdestä löytyvistä ihanan hempeistä kuvista. Olen hiukan nuorempana ollut hyvin valkoisen, modernin ja jopa lähes ankaran linjan ja kovien, selkeiden muotojen kannattaja sisustuksessa. Nykyään makuni on hiukan pehmentynyt ja pidän siitä, että modernia linjaa rikkomassa on vähintään pehmeitä maanläheisiä beigejä ja harmaita sekä/tai raikkaita ja pirteitä värejä ainakin tekstiileissä. Olen myös alkanut lämpeämään hempeälle ranskalais/tanskalais/country- tyylille pienissä sisustustavaroissa ja muissa yksityiskohdissa (full on hempeilyä kestän edelleenkin ainoastaan mökillä. Tai lastenhuoneissa.). Näin pastellisen ja naisellisen väristä maailmaa en taitaisi kuitenkaan saada puhuttua läpi miehelleni, enkä tiedä mahtaisikö tuo loppujen lopuksi miten pysyvästi omaankaan makuuni iskeä, luultavasti kyllästyisin aika nopeasti ja alkaisin kaipaamaan lisää särmää. Näin kuvina kuitenkin jotenkin mielettömän ihana ja inspiroiva toteutus tuossa sisustuksessa. 

Innostuin itse asiassa niin paljon, että kävin kaivelemassa vastikään löytämääni mielettömän upeaa Classy in the City- sivustoa. Kaikki sivuston kuvat ovat niin kauniita, että niitä voisi jäädä katselemaan vaikka miten pitkäksi aikaa. Kuvien tyyli on hyvin romanttinen, joten sellaisenaan en lähtisi juuri mitään noista toteuttamaan omassa kodissani. Kokosin alle kollaasiin kuitenkin muutamia kuvia, joiden tunnelmassa on jotain sellaista, jonka toivoisin voivani jonain päivänä vielä tavoittaa oman sisustukseni avulla.Mitäs tykkäät, pastellit ja sisustus: Match made in heaven or hell?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!