maanantai 18. kesäkuuta 2012

Closet Mania

En tiedä onko se kesä, loma vai mikä, mutta mun pää suorastaan kuhisee inspiraatiota juuri nyt, sekä pukeutuisen että sisustamisen suhteen. Viikonlopun aikana tein monenlaisia hankintapäätöksiä, joista osasta kerron teille huomenna... mutta sisustusajatuksia on tarjolla nyt heti :)

Sisustukseen liittyen tilanne on siis se, että tällä hetkellä asumme miehen kanssa vuokra-asunnossa, joka monella tapaa ei vastaa toiveitamme siitä, miten haluaisimme asua. Tämä on siis alusta asti ollut väliaikaiseksi tiedetty ratkaisu ja nyt kun palaan vielä vuodeksi kouluun, jatkuu väliaikaisuutta vielä sen verran. Koska vuosi on kuitenkin melko pitkä aika, päätin että on aika ottaa härkää sarvista ja tehdä jotain minua asunnossa vaivaaville asioille. Ongelman ytimessä on tällä hetkellä vaatehuoneeni. Minulla on pieni walk-in closet, joka ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Osin ongelma johtuu kaapin sisuksista, jotka ovat vuokranantajan laittamat ja joille en tällä hetkellä voi mitään. Keksin kuitenkin eilen millaisella ratkaisulla voisin itse parantaa tilannetta.

Vaatehuoneessa on vain yksi tanko, sekä hyllyjä. Lisäksi ison osan tilasta vie kenkälaatikkopinot (...), pari koria lattialla, joissa säilytän laukkujani, sekä aikanaan rippilahjaksi saamanani arkku, joka tällä hetkellä on täynnä korujani. Ongelmana on ahkerasta karsimisesta huolimatta etenkin asusteiden osalta tilanpuute, jonka lisäksi haluaisin saada kauniita korujani arkusta esille. Minulla on esimerkiksi rakkailta ystäviltäni lahjaksi saadut Iittalan kaunis Vitriini sekä pieni teräksinen Aalto-vati. Molemmat ovat tällä hetkellä laatikossa piilossa ja haluaisin saada ne esille: niissä olisi täydelistä säilyttää kauneimpia korujani. Jotta saisin tilan toimivaksi, ajattelin siirtää arkun jonnekin muualle ja hankkia siihen tilalle korkean ja kapean lipaston, jonka päälle saisin korut esille ja sisään tavaraa säilöön. 


Ikeasta löytyivät nämä kaksi vaihtoehtoa: Brimnes ja Malm. Malm- sarjaa meillä onkin jo yksi leveämpi lipasto, mutta tykkään tässä tapauksessa enemmän Brimnesin ulkonäöstä: minusta vaatehuoneeseen sopii paremmin tuollainen hitusen koristeellisempi tyyli. Malmin puolesta puhuu kuitenkin se, että se on korkeampi (ja sinne siis mahtuu enemmän tavaraa) ja lisäksi tuo peili: vaatehuoneessa ei tällä hetkellä ole ollenkaan peilia ja tuo pieni peili olisi juuri hyvä korujen ym. yksityiskohtien mallailua varten. Hmmm. Himottaisi lähteä ostosreissulle vaikka heti, mutta pitäisikö kuitenkin malttaa juhannuksen yli alennusten toivossa..?

Lisäksi olen aivan ihastunut jo monissa blogeissa nähtyyn kakkuteline korutelineenä- trendiin, johon myös ikeasta löytyi kiva vaihtoehto (IKEA 365+).Lisäksi löysin ihanan Sofian Sofiasfina- blogista huippuhienon korvakorutelineen, jollaista en ole muualla nähnyt. Sofia oli hankkinut telineensä Destinystä, jonne ajattelin minäkin yrittää ensi viikolla.

Uuden lipaston ja korutelineiden lisäksi tarvitsisin vielä lisää säilytyslaatikoita huiveille, talvihanskoille, pipoille jne. Minulla on tällä hetkellä muutamia Luhdan paperinarukoreja tähän tarkoitukseen, mutta aivan liian vähän. Saman tyylisiä olisivat Ikean valkoiset Komplement- korit, mutta kivoilta näyttäisivät myös nuo pyöreät Kvarnvikit. Kaikki muu vaatehuoneessa on tällä hetkellä valkoista, mutta toisaalta tuo tummansininen väri voisi tuoda sinne jopa ryhtiä..? Hmmhmmhmmm....

Laitan kuvia uudistuneesta vaatehuoneesta kunhan projekti on liikahtanut eteenpäin :) 

Inspiroitunutta viikkoa kaikille muillekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!