keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Style Icon: Whitney Port

Koska omassa tyylissä ei tänäänkään ole ollut hurraamista (vai mitä sanot punaisesta nenästä asusteena..?) tarkastellaan jälleen yhtä hyvää julkkispukeutujaa: tällä kertaa vuorossa Whitney Port. Tosi tv-sarjoista The Hills ja The City tuttu Whitney suunnittelee nykyään myös omaa Whitney Eve- vaatemallistoaan. 


Mallinakin työskennellyt Whitney on luonnostaan häikäisevä: katsokaa vaikka tuota ensimmäistä kuvaa, jossa hän on ilman meikkiä... *huoh* Whitney on todella monipuolinen pukeutuja, mutta kaikissa hänen asuissaan on yksi yhteinen piirre: rentous. A girl can leave California but California won't leave the girl :) Whitney on velho yhdistelemään retrohenkeä ja erilaisia printtejä villeiksi yhdistelmiksi, jotka eivät luultavasti toimisi kenenkään muun päällä. Tähän valitsin kuitenkin muutamia hillitympiä kokonaisuuksia: sellaisia, joista voisi löytyä inspiraatiota omaankiin tyyliini.


Rakastan Whitneyn coolia arkityyliä, mutta myös siistimmät asut huokuvat aina "surfer chic"-tyyliin kuuluvaa vaivattomuutta. Ja ihan totta: kellä on noin pitkät sääret..? Ja tuo upea tukka... *huoh*

Kaikki kuvat: zimbio.com

Anyone else a fan of Whitney's?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!