perjantai 1. kesäkuuta 2012

Keskiviikon asu

Tänään kun luette tätä postausta olen itse jo matkalla kohti Vaasaa auttamaan ystävääni häävalmisteluissa. Nämä ovat ensimmäiset häät, joissa toimin kaasona. En ole ihan varma kumpi oli pelottavampaa: mennä itse naimisiin vai tällä tavoin olla vastuussa toisen häistä:)


Tässä kuitenkin kuvituksena keskiviikon asu: keskiviikkona oli tiedossa jopa hiukan ihan fyysistä työtä, jonka lisäksi oli melko viileää. Pukeuduin siis ennen kaikkea mukavasti: paita/Esprit, toppi/Filippa K, leggarit/Riikasta, huivi/Pieces, korvakorut/H&M

(Mutta mitä ihmettä: kävin tosiaan jälleen tiistaina kampaajalla, jossa mun hiuksiin laitettiin hiekan värinen sävy taittamaan sivussa edelleen hiukan kummittelevaa punaista raitaa. Raita tasoittuikin ja väri on minusta nyt todella kaunis. Mutta HIEKKA. Näyttääkö hiekalta näissä tai eilisissä kuvissa..? No ei näytä! Näyttää hyvin punaiselta. Ei siinäkään sinänsä mitään vikaa ole, mutta joku tosi outo värintaitto-ominaisuus mun tukassa selkeästi on.... Seuraava kampaajakäynti varattiin loppukesälle: silloin saadaan projekti luultavasti päätökseen ja lopullinen sävy tukkaan, sekä hiukan uutta mallia kun pituus alkaa olemaan sopiva. )


Hei tänään on perjantai! Ihanaa viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!