lauantai 9. kesäkuuta 2012

Sneak Peek on Today's Outfit

Tänään ovat vuorossa kesähäät nro 2 (/3) ja tässä tulee (ajatettuna) vilaus asustani. Asu on suurinpiirtein ollut suunniteltuna jo kauan: päätin pukeutua jo muutama vuosi sitten ostamaani silkkimekkoon, joka itseasiassa on nyt, kesän silkkihuivi- ja paisleytrendin myötä,  melkein ajankohtaisempi kuin ostohetkellä.


Mekon kanssa aion käyttää myös viime viikonloppuna jalassani olleita Michael Korsin sandaaleita, mutta muuten asusteet ovat vielä päättämättä.

Laukuksi valitsen luultavasti kuvassa olevan vaalean "satiini"clutchin. Korulipasta kaivellessani törmäsin kuvassa oleviin ihaniin sormuksiini, jotka olin jo oikeastaan melkein unohtanut. Kirkaskivisen olen saanut äidiltäni, joka hankki sen alunperin itselleen vuosikymmeniä sitten. Violetti on rippilahjaksi saamani Kalevala korun sormus. En ole vuosiin tullut käyttäneeksi noita sormuksia, mutta nyt ajattelin yrittää yhdistaa toisen tai molemmat tähän asuun. Korva-, kaula- ja rannekorujen  kanssa olen aika hukassa enkä millään osaa päättää. Luultavasti päädyn valitsemaan jotain vasta kun mekko on päälläni, just go with the flow :)

Neuvoja en enää ehdi tässä vaiheessa kyselemään, mutta arvaatko mihin vaihtoehtoon/comboon päädyin?

Hauskaa lauantaita :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!