sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

More Cravings

Perjantaille kerättyjen aleshoppailujen rinnalla löysin netin syövereistä muutamia muitakin mielenkiintoisia juttuja.

Lindexillä oli aika monta kivannäköistä maximekkoa neutraaleissa väreissä: nyt löytyy kaupoista myös tuo toisena oikealta oleva mekko, jota jo ensimmäisen Holly & Whyte satsin yhteydessä yritin etsiä keväällä. Nyt kun se löytyisi, en oikein tiedä: ilmat ovat olleet sen verran viileät että koko maximekon hankintaidea tuntuu vähän turhalta. Jos lämpimät ilmat nyt jatkuvat, saatan taas muuttaa mieleni... tuo tulossa oleva kaulakoru näytti myös ihanalta! Sopisi syksyn tummiin väreihin.

Myös Zaran sivuilla oli kaikkea herkullista... aleista ei vielä tietoa kylläkään, ainakaan netissä. Liikkeessä en ole nyt käynyt hetkeen. Nuo kaikki mekot on niin ihana näköisiä, että niitä pitäisi kyllä opetella käyttämään vieläkin useammin.

Zaran asustepuolella löytyy herkkuja myös: olen parhaillaan etsimässä nudeja korkokenkiä ja Zarallakin oli tuo yksi kivannäköinen vaihtoehto. Nuo oikean yläkulman korkkarit ovat näkyneet monissa blogeissa eri väreissä ja ovat kyllä aika ihanat...neon-trendiin pääsisi helposti vielä mukaan tuolla kaulakorulla. Ja mustalla tosiaan syksyyn: aika saman tyylinen kuin Lindexille tulossa oleva koru. 

Näitä voisi yrittää metsästää Zaran alesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!