sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

My Saturday in Pictures

Ajokilometrejä kertyi tälle viikonlopulle useampi sata, mutta nyt olemme takaisin kotona. Lauantaisia häitä vietettiin harmaassa ja sateisessa säässä, mutta sitäkin kirkkaampana loisti hääparin rakkaus. Onnea vielä teille muruset <3

Kaasoilin alla olevassa asukokonaisuudessa.


mekko/Tara Jarmon, jakku/Esprit, kengät/Michael Kors, laukku/LV, sukkahousut/Kunert, korvakorut/Thomas Sabo. Harmi ettei kampauksesta tullut otettua tuon parempaa kuvaa :(


Ruoka katosi lautaselta ennen kuin ehdin edes harkita sen kuvaamista, mutta tunnelmakuvan ehdin sentään ottaa alkupaloja odotellessa.


Kaason tehtävissä oli välillä kiirehdittävä niin nopeasti, etten edes ehtinyt kokonaan kuvaan mukaan ;)

Herkullisesta kakusta ehdin sentään nappaamaan pikaisen kuvan ennen kuin se katosi suuhuni (eli todella nopeasti;)). 

Sää oli tosiaan harmaa ja melkoisen viileä ollakseen kesäkuu, mutta maisemat siitä huolimatta henkeä salpaavan upeat. Ja täydelliset purjehdusta harrastavalle parille :) 

Juhla oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut: päkijöitä pakotti paljosta tanssimisesta ja naapuripöytä luultavasti paheksui meidän pöydästämme kantautunutta naurunremakkaa- kaikki hyvän tunnelman elementit siis kasassa :) 

Nyt jatkan minuun jo torstaina iskeneen, hirveää työsumaa seuranneen stressinpurkautumisflunssan parantelemista. Sain buranan voimalla siirrettyä sitä lauantain yli, mutta nyt yritän epätoivoisesti sairastaa tautia pois ennen ensi lauantain häitä. Toivottavasti sinä olet pysynyt terveenä, hyvää uutta viikkoa:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!