lauantai 23. kesäkuuta 2012

A Friday in Pictures

Juhannuskuvia odotellessa ajastin teille muutaman kuvan viime viikon perjantailta. Ihana, vapaa perjantai mahtavassa seurassa. Aloitetaan puolikkaalla päivän asu- kuvalla ;)


Tällaisessa rennossa asussa käytiin Jumbossa serkkuni ja hänen ihanan pikkupoikansa kanssa. Tunikamekko/Ellos, blazer/Esprit, kaulakoru/GT, korvakorut/H&M

Ohjelmassa oli hiukan herkuttelua ja kaupoissa kiertelyä. Kauppojen osaltaa pysyin tiukkana enkä sortunut aleihin, kun en kerran mitään nyt tarvitse: hankin ainoastaan muutamia loppumaan päässeitä kosmetiikkatuotteita. 


Halusin nauttia ihanan aurinkoisesta ilmasta ulkona, joten kannoin ostamani Marie Clairen ja lasillisen limsaa ulos. Olenkin jo maininnut olevani erittäin aurinkoherkkä ja jouduin todistamaan sen taas: siitä huolimatta, että olin laittanut SK 50+ aurinkovoidetta ja olin ulkona vasta iltapäivällä, alkoi käsieni iho punoittaa jo 15 minuutin jälkeen ja jouduin palaaman sisälle :( Ihana, vaarallinen aurinko.

Onneksi sisällä oli sentään hyvää seuraa :)

Muuten: koiran kaulassa oleva, neonvihreä panta ei ole muotiasuste, vaikka väri onkin nyt varsin hot, vaan punkkipanta. Onhan teidän kaikkien karvakaverien punkkihäätö kunnossa..? Täällä kaupungissakin kasvaa vaikka miten paljon heinikkoa jne, joissa noita inhoja öttiäisiä asuu... Meillä nuo yrttipannat on toimineet tosi hyvin (tämä kylläkin nyt eri merkkiä kuin aiemmat, joten saas nähdä), eikä kummallakaan koiralla ole ollut yhtään punkkia pannan ollessa kaulassa. 

Mukavaa juhannuksen jatkoa :)! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!