maanantai 4. kesäkuuta 2012

Tullin saalis

Tänään sain vihdoin kotiini tulliin jääneen Strawberrynetin tilaukseni.


Minulla on näitä kahta tuotetta kohtaan melkoiset odotukset sekä niiden kovan maineen että myös hurjan hinnan vuoksi. Kosmetologin dermalogican tuotteilla tekemät puhdistukset ovat olleet tehokkaita  ja tuo precleanse kuuluu myös sen puhdistuksen alkuun. Toivottavasti nämä ovat vihdoin ne aseet, joilla voitan loputtomalta (ja ajoittain toivottomalta...) tuntuvan taistelun epäpuhtauksia vastaan :)

Sain tilauksen yhteydessä valita itselleni lahjan muutamasta vaihtoehdosta ja valitsin tämän Calvin Kleinin Orange Too- nimisen huulipunan. En ole koskaan aiemmin kokeillut mitään Calvin Kleinin meikkejä, mutta ajattelin testata, koska oranssi huulipuna on kiva piristys kesän pukeutumiseen. Ja väri näköjään myös mätsää mukavasti kynsilakkaani ;)


Itse en kaupoille kyennyt, vaan mieheni ihanasti kävi puolestani sekä postissa että kaupassa ja apteekissa. Päivän tärkeimmät kauppatuliaiset ovatkin tässä alimmassa kuvassa, sillä tämä päivä on osaltani kulunut tiukasti peittojen alla flunssan kourissa pärskien, tuhisten ja köhisten. Sen verran onneton olo on tällä hetkellä, että myöskään huomiseksi en ole suunnitellut yhtään mitään. Keskiviikkona olisikin sitten ohjelmassa jo vaikka mitä mukavaa, joten siihen mennessä olen vakaasti päättänyt parantua...

2 kommenttia:

  1. Voih, pikaista paranemista ja eiköhän se olo helpotu noilla tropeilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!