tiistai 18. joulukuuta 2012

Life in Snapshots

Kiirusta on siis pitänyt viime aikoina ja siksi blogikin on hiukan ollut laiminlyötynä. Osansa toki tuovat myös haastavat kuvausolosuhteet, kun kameran kanssa ei kerkeä mihinkään valoisaan aikaan. Kännykkä on kuitenkin ollut mukana, joten tässä kännykällä napsittuja kuvia parin viime viikon varrelta.

kollaasi1
YL:n joulukonsertissa käytiin lauantaina. Vessakuva tummanpuhuvasta asusta viime perjantailta yksistä juhlista joissa poikkesimme miehen kanssa. Vielä pari kuvaa Porvoon Tiger sushista. Helsinki Winner- näyttelyn ostossaalis. Joo. En uskalla ajattellakaan miten mopo lähtee lapasesta jos meillä joskus on lapsia, kun koirien kanssa lopputulos on tämä ;) Ja jälleen yksi ergonominen nukkumisasento meidän vanhemmalta koiralta.

kollaasi2
Syömiskuviksi on mennyt tämä blogi näköjään... yritän ryhdistäytyä asukuvien ja muotihenkisempian juttujen kanssa, ettei ihan ruuaksi mene kokonaan, sillä se ei ole tarkoitus. Mutta vielä tässä sarjassa siis; Käytiin edellisviikolla Hard Rock cafessa lounasaikaan yhden ystävän kanssa: ihan kiva paikka ja ruokakin oli ihan hyvää, mutta aika ylihinnoiteltua silti, sanoisin. Mutta varsin samanlaista kuin muuallakin (olen käynyt Hard Rock cafessa Salt Lake Cityssä ja Roomassa), joten ei tuo nyt mikään yllätys ollut. Eilen käytiin yhden rakkaan kanssa Santa Féssä piiitkästä aikaa ja sen jälkeen vielä kahvittelemassa Kaakaopuussa, jossa en ollut ennen käynytkään. Ja siis meidän vanhempi koira stalkkaa banaania aina hirveällä innolla kun syön sitä. Ihan ihme juttu! Nuorempi koira on melko piiiiiitkä.

Semmoisia. En sitten ottanut kuvaa tietokoneesta kotona tai työpaikalla, koska niiden ääressä on myös hetki jos toinenkin vierähtänyt. Niihin yksiin ainoisiin pikkujouluihinkin juoksin niin hirveellä kiireellä, että kerrankin kun olisin ollut vähän pukeutunut niin kuvaa ei ole. Minkäänlaista. No hauskaa oli kuitenkin :)  

Nyt on melkein viikko aikaa rauhoittua ja fiilistellä joulua ennen uuden kiireputken alkua (sen putken pää näkyykin sitten vasta keväällä....). Fiilistelyn aionkin aloittaa nyt heti: laitan vielä glögin tulille, virittelen joululaulut soimaan ja ryhdyn hiukan joulupukin apuna paketoimaan lahjoja. Sillä tänään sain vihoviimeisetkin hankinnat tehtyä ja kyllä täytyy sanoa että nyt alkaa olla kaupoissa ahdasta... huh. Mutta kyllä kannatti: joululahjojen paketointi on minulle tärkeä rituaali, siitä alkaa aina varsinainen joulu. Eli tänään :)

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin:)!