perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulukuvia ja pari testattua tuotetta

Jouluun kuului paljon lämpöisiä hetkiä ystävien ja sukulaisten kera. Tapasimme mm. ensimmäistä kertaa tästä mahasta paljastuneen ihanan pienen pojan, jonka kummeja meistä tulee reilun viikon kuluttua <3 Ystävien lisäksi vietimme aikaa sekä minun että miehen perheen parissa. Herkutellen ja jutustellen. Oli ihanaa kun oli kerrankin aikaa pysähtyä viettämään aikaa kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa ilman kiirettä.

joulu1
Kuusen alla näkyy osa joulupukin tuomista paketeista. Oltiinpa oltu taas kilttejä!

joulu2
Vihreistä kuulista on kuin varkain tullut yksi joulun suosikkikarkeistani. Alhaalla keskellä on tärkein joulukoristeeni: se on roikkunut kuusessamme aina lapsuudestani saakka ja se ripustetaan kuuseen aina ensimmäisenä. Muut koristeet vaihtelevat vuodesta toiseen, mutta tämä täytyy aina löytyä :) Tämä taisi olla ensimmäinen vuosi ikinä, kun emme tehneet piparkakkutaloa. Emme ehtineet, eikä sille olisi tänä vuonna oikein löytynyt syöjiäkään. Sen sijaan koristelin kaikille omat sydänpiparit :)

IMG_4757
Jouluna testasin Livboxista saamani Sally Hansenin kynsitarrat, joita on kovasti kehuttu. En tiedä millainen poropeukalo oikein olen, mutta kuvasta näkyy miten minulle kävi: tarrat ovat alle vuorokauden ikäiset ja muutama kärki on jo lähtenyt irti. Näitä on hehkutettu ainakin muutamassa eri blogissa ja kivaltahan ne näyttävät. Mutta en tiedä enkö sitten vain osannut kiinnittää noita oikein (vaikka yritin toimia tarkalleen ohjeen mukaan), mutta ainakaan minulla ne eivät kestäneet ollenkaan, ei edes yön yli nukkumista. Näitä on kuitenkin kehuttu nimenomaan kestäviksi..? Ja hyvä kynsilakka kyllä kestää käytössäni moitteettomana 3-4 päivää. En tiedä sitten missä meni vikaan, mutta tämän perusteella en ole vakuuttunut.

Ja hih, nyt vasta tajusin että mähän olen tässä vähän niin kuin käsi "raamatulla" ;) Joululukemisenani Mademoiselle Chanelin elämänkerta, jonka kimppuun pääsin vihdoin, pitkän odotuksen jälkeen.

IMG_4764
Tässä kuvassa sen sijaan näkyy kynsien lisäksi yksi saamani joululahja, joka on nyt jo osoittautunut kullanarvoiseksi. Minulla on talvisin erittäin kuivat ja haavoille halkeilevat kädet, johin on kokeiltu kaikkea. Tällä hetkellä tilanne on niin huono, että ihotautilääkäriltäkin alkavat loppua määrättävät voiteet: kaikenlaisia vahvoja voiteita on testattu, mutta aiemmin hyvin tehonneet kortisonivoiteetkin lakkaavat yksi kerrallaan tepsimästä. Kaikenmaailman perusvoiteet ja Bepanthenit on tietenkin testattu myös. Kädet ovat kuivat joka tapauksessa, mutta suurin ongelma ovat haavat, jotka eivät mene kiinni. Väliaikaista apua olen saanut yhdestä kortisonivoiteesta, mutta koska sekään ei tehoa kunnolla, ei tekisi mieli käyttää sellaista myrkkyä ollenkaan. Siksi olenkin äärimmäisen iloinen, että äitini oli löytänyt minulle joulupakettiin tämän Avénen Cold Cream- käsivoiteen. Se ei imeydy ihan niin nopeasti, että sitä voisi käyttää esimerkiksi työpäivän aikana, mutta yöksi laitettuna se on, ainakin tällä hetkellä minulla, yhtä tehokas kuin kortisoni- mutta siis ilman myrkkyjä. Tämä pikku puteli saattaa hyvinkin olla paras joululahjani tänä vuonna. 

StyleC korppukäsineen suosittelee, jos on samasta ongelmasta kärsiviä! Avénen tuotteita löytyy ainakin apteekeista.

Toivottavasti myös muiden joulut sujuivat mukavissa tunnelmissa, miten sitten ikinä sitä vietitkään. Seuraavaksi tulossa on ainakin lahjapostaus ja lähiaikoina myös blogin ensimmäinen arvonta! Stay tuned...

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että olet löytänyt hyvän tuotteen käsillesi! Äidit ovat kullanarvoisia. Itse olen ihan koukussa talvisin Favoran käsivoiteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit on kyllä ihania! Imeytyykö se Favora hyvin? Etsinnässä on nimittäin myös hyvä käsilaukussa mukana ja päivän mittaan lisäiltävä rasva.

   Poista
  2. Juu imeytyy kyllä tosi nopeasti ja jättää kädet mattapintaisiksi. Täyttää jopa rasvoja inhoavan mieheni vaatimukset.

   Poista
  3. Kuullostaa erittäin testaamisen arvoiselta! Kiitos vinkistä :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!