torstai 27. joulukuuta 2012

Murphyn laki

Huh, tänään piti olla tunnelmallisten joulukuvien vuoro, mutta jääköön huomiseksi.

Joulu on tänä vuonna herättänyt hiukan ristiriitaisia tunnelmia: toisaalta oli ihanaa kun oli pitkä joulu ja ehdin nähdä paljon sekä kavereita että perhettä. Ja sain vaikka mitä ihania lahjoja (niistäkin sitten myöhemmin lisää). Mutta toisaalta tosi moni läheinen sairasti joko ärhäkkää vatsatautia tai antibioottihoitoa vaativaa flunssaa. Itse säästyin niiltä (ainakin vielä!), mutta sen sijaan iskin varpaani keinunjalkaan sellaisella voimalla, että hetken aikaa epäilin sen jopa murtuneen. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut ja se on enää vain vähän kipeä. Eilen illlalla myöhään takaisin kotiin päästyämme huomasimme, että koira/koirat olivat oksentaneet autoon niin että jouduin heti pyykkäämään koirien viltit ja hihnat (en koiria sentään)

Ja TÄNÄÄN, aloitettuani työpäivän iloisissa tunnelmissa ja ollessani palaamassa lounaalta takaisin työkaverin kanssa, saatiin Aleksanterikadulla (joo ne Zaran eteen pystytetyt aidat on siinä meidän takiamme...) katolta lumilasti niskaamme. Oli runsaasti onnea mukana eikä lastissa ollut jäätä, joten ainoaksi fyysiseksi vahingoksi jäi minun rikkoutuneet silmälasini. Muuten pelästyttiin kyllä aika tavalla.

IMG_4768
Kotona jatkoin autossa sotkeentuneiden tekstiilien pesua ja valtava pahvinen pyykinpesujauhelaatikko levisi kylppäriin. Mitähän vielä ehtii tapahtua ennen kuin vuosi vaihtuu... odotukset eivät ainakaan ole kovin korkealla ;)

En oikein tiedä onko minulla ollut hyvää tuuria (kun en sairastunut jouluna puhumattakaan siitä että olisi käynyt todella pahasti tänään) vai huonoa tuuria kun kaikenlaista on kuitenkin sattunut. Äh. Toivottavasti huomenna ei ole enää uutta raportoitavaa, vaan voin keskittyä muistelemaan niitä joulun hyviä puolia: niitäkin oli paljon nimittäin :)

p.s. Miehen mielestä suurin onnettomuus taisi sattua kun eksyin Stockmannin verkkokaupan aleen, josta saatoin, näkökulmasta riippuen joko lohduttautua tai juhlia selviämistäni, tilata itselleni jotakin... Katsotaan sopiiko, esittelen sitten jos pidän ostokseni:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!