maanantai 17. joulukuuta 2012

Porvoon houkutukset

No, pienen pienet hankinnat itselleni tein myös Porvoosta perjantaina...

IMG_4526
Nämä söpöläiset kortit ostin aikeenaani laittaa ne kuvassa olevaan Ikean kehykseen. Mutta, kuten näkyy, korttikoko onkin vähän liian pieni. No, joko askartelen sinne valkoista alle tai sitten testaan myös paria muuta minulla jo olevaa kehystä. Nämä kaverit on suunnitellut pietarsaarelainen Terese Bast  ja korttien on tarkoitus päätyä keittiön seinää koristamaan.

IMG_4536
Kaikki minua yhtään tuntevat tietävät heti, että tämä ostos oli täysin mahdoton ohittaa.

IMG_4541

Siis sudenpennun tassunjälki!!!!!! Siis miten suloinen...? Valittavana oli kaikkia muitakin eläimiä liito-oravasta karhunpentuun, mutta minulle valinta oli helppo. Kyseessä on siis aamumaan Suomessa tehty soijakynttilä ja kaikkien näiden hinnoista osa lahjoitetaan asiaankuuluvaan hyväntekeväisyyteen: minun kynttilästäni Luonto- liiton susiryhmään. Saas nähdä maltanko ikinä polttaa tuota :)

IMG_4544
Kaikkien jo esiteltyjen tavoin tämäkin ostos on Design Delistä: suomalaisen kiertin luonnostaan antibakteerisesta hampusta tehty tiskirätti. Sen saa pestä 60 asteessa ja sen lievästi karhea pinta antaa myös hankausvoimaa. Ja sen suloisten kettujen avulla kotityöt sujuvat leikiten ;)

IMG_4532
Vielä viimeiset pikkuostokset: aina silloin tällöin löydän piparkakkumuotin jota en voi vastustaa. Niinkuin nyt, nappasin Skaffarin viimeisen luumuotin ;) Ja tähtiservetit menevät koko talven.

Sellaisia pieniä hyvänmielen löytöjä Porvoosta. Ihanaa uutta viikkoa, ihan kohta on joulu :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!