maanantai 10. joulukuuta 2012

A Blog with Substance- tunnustus

Sain tämän "A blog with substance"- tunnustuksen Bagmiss- blogin ihanalta BagMissiltä jo viikko sitten (kiitos vielä kerran!), mutta kuten jo eilen mainitsin, koko blogin pitäminen jäi viime viikolla vähän heikolle; siksi siis toteutan tämän vasta nyt.

Tunnustuksen säännöt menevät seuraavasti:


- Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle

- Ilmoita heille tunnustuksesta
- Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

1. Olen aikamoinen iltakukkuja, enkä osaa mennä nukkumaan ennen puolta yötä. Ikinä. Vaikka miten aikaisin pitäisi herätä. Jotenkin ilta-aika on vaan niin mukavaa :)

2. Tämä on itseasiassa toinen blogini: ensimmäistä pidin vuonna 2007 ollessani vaihdossa Genevessä, mutta blogi oli tuolloin tarkoitettu vain perheelleni ja ystävilleni yhteydenpidoksi. Suurin huolenaihe tuolloin oli, että mitä jos sinne vahingossa eksyy ulkopuolisia ;) Niin muuttuu ihmisen mieli, nyt olen pohjattoman onnellinen jokaisesta uudesta kävijästä, lukijasta ja kommentoijasta :)

3. Potkunyrkkeily on laji, jota harrastin pitkään ja jota rakastan edelleen. Lopetin treenaamisen kuutisen vuotta sitten pääasiassa aikapulan vuoksi, mutta edelleen haaveilen joskus palaavani lajin pariin. Pari viikkoa sitten kaivoin taas hanskat naftaliinista ja olen käynyt nyrkkeilemässä muutaman kerran. Eihän se ihan sama ole, mutta aika lähellä jo. Enkä tiedä mitään, mikä olisi hienompaa! Joku siinä lajissa vaan on, minkä takia jaksan senkin rajan yli, kun voimat ovat jo loppuneet. Adrenaliini pumppaa vielä päiviä treenien jälkeenkin, eikä mikään muu laji saa fiiliksiä niin korkealle! Suosittelen lämpimästi kaikkia etsimään itselleen sen lajin, joka aiheuttaa yhtä kovat kicksit kuin (potku)nyrkkeily minulle. Sen jälkeen treenaaminen on pelkkää juhlaa :)

jessicaalba_november32012_3TrendDiaries

Inspiskuvaksi tähän väliin aina niin suloinen Jessica Alba: ihanan rentona, mutta silti niin makean näköisenä.
http://www.thetrenddiaries.com/2012/11/jessica-alba-out-in-west-hollywood.html

4. Rakastan lukea dekkareita ja lisäksi seuraan telkkarista melkein kaikkia mahdollisia poliisi-, etsivä- rikos tmv. sarjoja. 

5. Olen kotoisin maalta ja itselleni täysin yllättäen haaveilen nykyään paluumuutosta pikkukaupunkiin.

6. Herkkupaheeni on irtokarkit.

7. Haluaisin oppia tuntemaan viinejä oikein kunnolla: erityisesti olen kiinnostunut punaviineistä.

8. En ole koskaan ollut varsinaisella rantalomalla. 

Siinähän noita :)

Tunnustuksessa suurin vaikeus oli sen eteenpäin jakaminen, koska tämä on juuri ollut jo niin monissa lukemissani blogeissa. Muistaakseni näissä kolmessa sitä ei kuitenkaan (ainakaan aivan äskettäin) ole  nähty, joten haluan antaa tunnustuksen eteenpäin seuraaville upeille blogittarille:

1. Zubi's corner- blogin Zubille
2. Madeleine's dream- blogin Madeleinelle
3. World by J- blogin J:lle

Ja lisäksi, koska minusta olisi kiva löytää uusia blogeja ja saada kasvoja hiljaisillekin lukijoille, haastaisin mukaan sellaiset lukijani, joilla on omakin blogi ja linkkaamaan tänne jos olette haasteeseen tarttuneet :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos paljon! Kiva haaste, teen tämän ilmanmuuta! :)

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos tunnustuksesta! Joskus olen tehnyt samantyyppisen, mutta enköhän keksi jotain kerrottavaa :) Kivaa viikonalkua! :)

  VastaaPoista
 3. J ja Madeleine: jään mielenkiinnolla odottamaan mitä teistä paljastuu :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta, se on tässä juuri työn alla (ja vähän muokkasin toimeksiantoa jouluisemmaksi...)!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!