lauantai 8. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän kauneimmat puvut

Hui, kerkesinpäs tänään sentään koneen ääreen: pahoittelen onnettoman hidasta tahtia tällä viikolla. Kaikenlaisia (pääosin todella kivoja!) kiireitä on ollut, mutta yritän taas ryhdistäytyä. Linnan juhlien puvut on vielä ihan pakko analysoida, vaikka näihin ollaankin varmaan jo aika kyllästyneitä ;) Keräännyimme muutaman ystävän kera seuraamaan kättelyä ja juhlia meille: muita kuvia illasta tulossa joskus ensi viikolla. Nyt niihin pukuihin.

Tämä koko postaus oikeastaan lähti siitä, että oli pakko päästä hehkuttamaan: R-A-K-A-S-T-U-I-N Laura Birnin lookiin (Outi Pyyn asu ja Jenni Ahtiaisen korut). Ihana ihana ihana Laura, juuri tuolta minäkin mielelläni näyttäisin, jos joskus saisin kutsun Linnaan :) 

Kuva 2

kuva: http://yle.fi/uutiset/kuvagalleria_linnan_juhlien_nayttavimmat_puvut/6406112#gallery

Hyvänä kakkosena minusta Maria Ylipää, jonka yleinen mielipide tosin taisi nostaa illan ykköseksi. Tämäkin look aivan mieletön (sekä edestä että takaa!). 

Kuva 3

kuva: http://yle.fi/uutiset/kuvagalleria_linnan_juhlien_nayttavimmat_puvut/6406112#gallery

Tätä kuvaa jouduin jopa hiukan metsästämään, mutta onneksi löytyi: halusin ehdottomasti nostaa esiin myös köyliöläisen Kainon neuloman ihanan Itämeren neito- puvun, jota kantoi raumalainen kansanedustaja Kristiina Salonen. Kuva löytyy Kainon facebook-sivulta (klik!). Minusta puku on aivan mielettömän upea ja ehdottomasti yksi illan kauneimpia, vaikka jostain syystä se ei ole päätynyt "illan kuningatar"- äänestyslistoille: ehkä hiukan tuntemattomampi kantaja vaikutti asiaan. 

Kuva 7
kuva: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=461210700592398&set=a.132976876749117.19739.117660424947429&type=1&theater, alunperin ilmeisesti Iltalehden sivuilta otettu, mutta en löytänyt alkuperäistä lähdettä.

Lisäksi mieleeni jäivät seuraavien kaunottarien asut:

pukukollaasi
kuvat: http://www.iltalehti.fi/linnanjuhlat/2012120616390377_lj.shtml ja http://yle.fi/uutiset/kuvagalleria_linnan_juhlien_nayttavimmat_puvut/6406112#gallery

Jaana Pelkonen, Laura Tuomarila, Cody Oreck, Vilja-Tuulia Huotarinen, Anni Sinnemäki

Maria Ylipää, Lauta Birn ja Jaana Pelkonen taisivat löytyä melkein kaikkien muidenkin suosikki- listoilta, mutta mitä mieltä olet noista muista?

Ihanaa viikonloppua muruset :)!

P.S. Meidän kisakatsomossa käytiin ankaraa puolesta-vastaan keskustelua muutamien neuleasujen suhteen. Tuo Kainon puku miellytti meidän kaikkien silmää, mutta muutaman suhteen mielipiteet erosivat kovasti. Pahoittelut siis ystäväni H, jolle lupasin tänne yhden "patalappukuvan": olen jotenkin tosi surkea googlailija. Ei löytynyt vaikka miten yritin. Katsotaan jos vielä törmään kuviin jossain :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Kristiina Salosen look, mulla meni aivan ohi kun en ihan 100% pystynyt keskittymään tv-lähetykseen. Mutta todella todella tyylikäs! Mä olen varmaan outo, mutta en tykännyt tuosta Maria Ylipään puvusta _ollenkaan_. Kaunis väri ja ihan kivoja yksityiskohtia (esim. rypytykset olkapäillä), mutta tuo etuosan avonaisuus ei toiminut tuollaisenaan mun mielestä ja kokonaisuus vaan jäi jotenkin oudoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, taitaa kyllä tosiaan olla vähemmistönä he, jotka ei syttyneet Marian "old Hollywood glamour"- lookille. Mutta minusta on aina virkistävää, jos joku on löytänyt vähän eri suosikkeja, kun kovin tylsäksi menee kun joka paikassa hehkutetaan aina samoja. Sun listaa olikin kiva lukea kun siellä oli vähän muitakin kuin vain "the usual suspects" :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!