maanantai 18. marraskuuta 2013

1 -vuotias kummipoikamme

Tiedättekö, mitä taitoa useimmiten huomaan kaipaavani joltain eläimeltä? No kehräämistä :) Vaikka koiraihminen olenkin muuten, niin kaikkein mieluiten haluaisin pystyä kehräämään kuin kissa: silloin kun on erityisen hyvä fiilis, olisi mahtavaa pystyä vaivattomasti kehräämään ja levittää hyvää mieltä ympärilleen hyristen.

Esimerkiksi oikein mieluusti tahtoisin hyristä juuri nyt. Takana on mahtava viikonloppu, jota seurasi poikkeuksellisen hieno maanantai. Tiedättehän, miten maanantait usein ovat maanantaita..? No, tänään ei ollut sellainen maanantai, vaan ihan superkiva päivä.

IMG_3006
Eilen matkasimme Vaasaan juhlimaan suloisista suloisimman kummipoikamme 1 -vuotissynttäreitä. Parhaimpia asioita pikkumiehen maailmassa ovat tällä hetkellä erilaiset pallot, joita olikin tarjolla runsaasti :)

IMG_2871
Kummipoikamme Prinssi Rohkea <3

IMG_3041
IMG_3080
IMG_3036
IMG_3133
Sanomattakin lienee selvää, että eilinen oli aivan huippupäivä. Sen lisäksi, että synttärit olivat menestys -tietenkin - ei myrskykään tehnyt meillä tuhojaan. Tänään ratkaisin monta päivää vaivanneen työpulman, jonka jälkeen olin supertehokas koko päivän ja työnteko sujui melkein kuin itsekseen. JA sain liput jääkiekko-otteluun: olen kytännyt niitä melkein pari kuukautta jo ja pelkäsin kuollakseni, että paikallisottelun liput myydään loppuun ennen kuin ehdin saamaan omani (vien otteluun isäni, joten liput olivat tärkeät). Hah, Ässät-Lukko here we come :D Illalla kävin jumpassa, joka sekin sujui paremmin kuin hyvin uusissa tossuissa. Tietenkin. Nyt löhöilen tyytyväisenä sohvalla -ja kehräisin, jos vaan osaisin. 

Hrrrrrrrrr, hrrrrrrrrr. Hyristelevän mukavaa viikkoa myös teille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!