sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Mekkoteemaviikko

… kutistui siis oikeastaan kolmeen asuun. Mutta positiivisesti ajateltuna se on kolme mekkoasua enemmän kuin "normaalisti". Ja kaikki kolme varsinaista asua joihin tällä viikolla pukeuduin, olivat mekkoasuja. Saavutus sekin, ainakin minulle :)

Aloitetaan työpäivien asuista, joita on kaksi.

IMG_2628
Ensimmäisen asun piti alunperin olla se collariasu, mutta kun testasin kokonaisuutta, totesin että löysä collarini on aivan liian epämuodollinen jopa minun epämuodolliseen työhöni ;) Joten lennosta päälle vaihtui tylsästi neule: asusta tuli siis tavanomaisempi kuin olin alunperin ajatellut. (Ja tajusin että taidan haluta uuden, vähän niukempilinjaisen college -paidan…)

IMG_2637
neule/ Ellos, T-paita/ Filippa K, hame/ Naf Naf, sukkikset/ Wolford, saappaat/ Wonders, kaulakoru/ Kokoru, korvikset/ Marc by Marc Jacobs

Työasu nro 2

IMG_2594
paita/Tommy Hilfiger, hame/Jolier

IMG_2611
Kolmas mekkoasu on tältä päivältä: kävin juomassa isänpäiväkahvit ensin Vaarin kunniaksi mummulassa ja sen jälkeen tuli oma isäni kahvittelemaan meille. Oltiin pitkästä aikaa samassa kaupungissa isänpäivänä, joten päätin leipoa isälle kakkua ja pullaa. Istuttiin pitkään ja höpöteltiin niitä näitä, parasta <3

IMG_2557
mekko/Henri Lloyd, kaulakoru/Noa Noa

IMG_2555
Huomatkaa kummitädin kutomat juhlavillasukat ;)

Huomasin muuten, että minulla on mekoissa ja hameissa aivan yhtä mukava ja luonteva olo kuin housuissakin. Miksi hameen pukeminen päälle tuntuu silti aina etukäteen jotenkin erityisiä ponnisteluja vaativalta? Kun ei se ole. Tämä oli hyvä kokeilu, jota yritän jatkaa asap. Nimittäin ainakin pari mekkoideaa jäi vielä käyttämättä, kun ei ollut sopivaa tilaisuutta minne pukeutua.

Ehkä jo ensi viikolla :)

P.S. Tämän talven viimeiset pahoittelut kuvanlaadusta: pahoittelut. TänäänKÄÄN en ehtinyt kameran eteen ennekuin vasta pimeän tullen. Toivon, että hyväksytte vaihtokaupan, sillä se on nyt näköjään huonot kuvat tai ei kuvia ollenkaan.

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita asuja, eka on mun ehdoton suosikki - imartelee sun kroppaa! Samalla sain itsekin taas kipinän pukeutua hameisiin / mekkoihin. Ne ovat oikeasti monikäyttöisiä ja vielä mukaviakin vaatteita, ja nyt on just hyvä aika pitää niitä ennen tosi kovia pakkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oma suosikkini on ehkä kakkonen. Myös kolmonen on päällä mielestäni tosi kiva, mutta kuvissa se jotenkin ei vaan toimi. Ehkä olet muuten oikeassa tuosta ykkösestä: en omista muita noin lyhyitä hameita, mutta ehkä pitäisi :) Ja totta, nyt on oikein syys- ja talvimekkojen kulta-aika!

   Poista
 2. Kyllä kolmonen ihan hyvin toimii kuvissakin! Minusta mekko on oikein kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Mekko on ihana kyllä, minusta se vain kuvissa tuntuu leventävän jonkun verran. Tai sitten vaan seison ihmeellisesti ;) Mutta hyvä jos välittyy sitten kuitenkin ihanuus kuvankin kautta, vaikka omaan silmään ei olekaan yhtä hyvä kuin livenä.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!