tiistai 26. marraskuuta 2013

Black on…. black...

...and a hint of gray :) Tässä asussa siis lempivärejäni mustaa ja mustaa. Ja harmaata. Ja vähän mustaa.

Käytiin leffassa ystävän kanssa. Ja juor keskustelemassa tärkeistä asioista ennen sitä :D

IMG_3170
neule/ellos, T-paita/Filippa K, farkut/Gina Tricot, saappaat/Wonders, korvikset/Studio Bilbao, kaulakoru & ranteessa/Ideakoru (saatu), ranteessa myös/Nomination & Beso Helsinki, kello/Rado

IMG_3176
Myös koira on sävy sävyyn. Tietysti ;) Se on kyllä paljon parempi posettamaankin kuin minä, harmi että jalusta oli käännetty vähän väärään suuntaan ja koiran tärkein asuste jäi kuvan ulkopuolelle…

IMG_3185
IMG_3199
huivi/LV, takki/Desigual

Pääsin ulkoiluttamaan uutta huiviani ekaa kertaa :D Ja huomatkaa liikenneturvallinen varustus, täysmustissa eikä yhtään heijastinta… *huokaus* Tajusin vasta kaupungilla. Onneksi en jäänyt auton alle, mutta muistetaanhan jatkossa ne heijastimet myös kaupunkivaatteisiin, eikös..? Itsekin autosta aina kiroilen näkymättömiä jalankulkijoita ja sitten näytin tältä…

Leffa oli Nälkäpeli Vihan liekit. Tykkäsin, mutta ilmeisesti kirjaa lukemattomalle hämmennys saattaa olla päällimmäinen elokuvasta jäänyt tunne. Uskoisin, että tämä on aika tyypillinen väliosa (niin oli kyllä kirjakin) -juonen kannalta tarpeellinen, mutta ei ehkä aivan yhtä hyvä kuin ensimmäinen tai viimeinen osa. Kirjasarjassa on tavallaan kaksi juonta rinnakkain ja elokuvassa yritetään repiä pieni osa molemmista puolista. Itse kirjan lukeneena tulkitsin elokuvan tapahtuvia jatkuvasti sen kautta, mitä tiesin kirjan perusteella, mutta jotenkin epäilen, että aika paljon saattaa mennä ohi ellei ole lukenut kirjaa. Ja vielä enemmän, ellei ole nähnyt edes ensimmäistä elokuvaa. Elokuvan visuaalisesta ilmeestä luulisi kaikkien kuitenkin nauttivan, toteutus on minusta tosi kaunis.

Mitäs tykkäätte asusta? Aina sama juttu kokomustan kanssa: tylsää vai tyylikästä? Ja onko joku muukin jo ehtinyt katsomaan Vihan liekit? Mitäs tykkäsitte?

3 kommenttia:

 1. Tyylikästä! Mustat asut eivät ole tylsiä, ei varsinkaan, jos yhdistää vähän erilaisia pintoja kuten sunkin asussa on.
  Eikö nuo Nälkäpeli-leffat ole jonkin sortin scifi-leffoja? Ei ole oikein mun juttu, joten on jäänyt kyseiset kirjat ja elokuvat molemmat kokematta. Ehkä pitäisi avartaa mieltä ja lukaista kirjat ja/tai käydä elokuvissa katsomassa nuo leffat.
  p.s. Mulle käy aina niin, että tajuan vasta ulkona pimeällä, että taas heijastin unohtui kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hmmm…. nyt tarvittaisiin scifin määritelmä ;) Nälkäpeli on dystopia, vähän sellainen orwellilainen kuvaus tulevaisuuden Yhdysvalloista (joka ei silloin enää ole Yhdysvallat nimeltään) sisällissodan jälkeen. Mitään örkkejä siinä ei ole, siinä ei seikkailla avaruudessa eivätkä keksinnöt näyttele kovin suurta osaa, joten jotenkin en oikein osaa pitää sitä scifinä (vaikka se tavallaan ehkä onkin). Mä en siis myöskään ole mikään varsinaisen scifin ystävä. Ilmeisesti tuo on oikeastaan varsinaisesti tarkoitettu teiniyleisölle, mutta minusta se ei ole liian "lälly". Tai sitten mä oon henkinen teini ;)

   Poista
  2. Niin siis että suosittelen tutustumaan :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!