lauantai 16. marraskuuta 2013

Tänään

Juuri kun olin vakaasti päättänyt viettää koko päivän peittojen alla, yllätti syksy heittämällä ihanan aurinkoisen päivän.

IMG_2800
Aamukahvi uudesta Starbucks -mukista ja Stockan iiiiiihanaa Premiere -joulukuvastoa selaillen. Ei huono alku päivälle :)

IMG_2826
Otin myös paremmat kuvat uusista kengistäni: olen aika vakuuttunut, että minulla on maailmankaikkeuden ihanimmat treenitossut :)

Auringon kannustamana vietimmekin siis miehen kanssa reippaan päivän tehden loppuun syksyn viimeiset pihahommat. On pesty pyykkiä ja siivoiltu. Vielä myöhemmin illalla on tarkoitus mennä saunaan ja laittaa takkaan tuli. Näistä on parhaat syyspäivät tehty :)

P.S. Eilen esitellyn rakkaushuivin ja näiden supertossujen jälkeen tajusin hämmästyneenä miten monta asiaa on tullut tämän vuoden aikana ruksittua cravings -listoiltani. Wau. Selkeästi listojen tekeminen tehoaa,  joten täytyypä tässä alkaa rustaamaan uutta ;) Harmi vain että joka vuosi ei tule täytettyä pyöreitä ja valmistuttua yliopistosta, nämä kaksi merkkipaalua kun ovat huomattavasti vauhdittaneet  isompien haaveiden toteuttamista… 

2 kommenttia:

  1. Oon kyllä ihan samaa mieltä, sulla ON maailman ihanimmat treenitossut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :D Ovat olleet tosi hyvät myös käytössä.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!