torstai 14. marraskuuta 2013

Päivä minun kanssani

Tervetuloa mukaan eiliseen päivääni :)

IMG_1605
Katsokaa nyt noita… tässä taloudessa on hankalaa herätä tai ainakaan pysyä pitkään pahantuulisena, sillä aamun vakionäkyihin kuuluu aina jokin vastaava asetelma.

Minulle oli luvassa jälleen reissupäivä, joten kukonlaulun aikaan matkasin jo kohti Helsinkiä ja lähityöpäivää toimistolla.

IMG_1614

Aamupäivä kului tiiviisti kokouksessa, mutta toimistolta lähtiessä otin tämän tyylikkään asukuvan. (Jep, siivous kesken ;))

IMG_1626

Suuntasin kaupungille, jossa ensimmäinen osoitteeni oli tietenkin vasta avattu Starbucks Akateemisessa kirjakaupassa. Jonossa oltiin minä ja kaikki muut teinit ;)

IMG_1629

Mmmmmmmm…. edellisestä mocha frappuccinosta olikin jo yli puoli vuotta. Slurps…

IMG_1619

Starbucksista suuntasin kaupungille hiukan kiertelemään, sillä olin antanut itselleni luvan tehdä pieniä jouluhankintoja, jos jotain kivaa löytyy. Tämä vuosi on ensimmäinen kunnollinen kotijoulu meille ja haluan kerrankin koristella kotia vähän suunnitelmallisemmin.

IMG_1620

Stockan jouluosasto kuului luonnollisesti kierrokseen, mutta kävi niinkuin minulle helposti runsauden keskellä käy: tarjontaa oli jotenkin liikaa, enkä osannut tarttua oikein mihinkään. Stockalta poistuin siis kerrankin tyhjin käsin.

IMG_1632

Kuljin Stadiumin ohi matkalla oikeastaan aivan muualle, kun silmiini osui kyltti: -20% tarjous koko valikoimasta (vink vink!!!!!). Olen jo pidempään haaveillut uusista treenikengistä ja niinpä askeleeni veivät vakaasti kohti Niken Free -tossuja… Pohdiskelin hankintaa pitkään ja lähetin jopa miehelle tämän sovituskuvan. Välitön vastaus oli: "My eyes!". No onhan ne melko kirkkaat tietysti…

IMG_1633

Minulla oli treffit rakkaan ystävän kanssa hänen töidensä jälkeen. Suuntasimme Teerenpeliin toasteille (ja juoruille). Mmmmmm…. oli hyvää ja teki hyvää piiiitkästä aikaa taas nähdä. Kiitos vielä seurasta <3

IMG_1635

Teerenpelistä kiirehdinkin sitten jo bussiin ja kotia kohti. Kotona katselin ostoskassejani ja totesin että jotenkin sellainen pieni repsahdus siellä kaupungilla oli päässyt tapahtumaan… :D

IMG_1606

Lisäksi vielä yksi aika erityinen uutuus…. Arvaatteko mitä laatikko sisältää..?

IMG_1637

Illalla viimeiseksi omistauduin yläkuvan laatikolle piiiiitkäksi toviksi, jaksoin jopa ensimmäistä kertaa viritellä jalustan pimeäkuvaamista varten. Kuvausassarikin väsähti kesken kaiken.

Kiitos seurasta, olipas muuten aika kiva päivä :D 

2 kommenttia:

 1. No superkiva päivä!
  Mä tarttisin kans uudet treenitossut, harmi että Stadiumin tarjous taisi jo päättyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä lisää :) Harmi tosiaan jos tarjous päättyi jo, mutta osuinpa sitten itse sopivaan hetkeen! Omatkin edelliset treenitossuni olivat 6-8 vuotta vanhat, en edes muista enää koska ne ostin…. että oli aikakin. Ja nuo on vaan niiiin päheät :D

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!