perjantai 1. marraskuuta 2013

Perjantain parhaat

Perjantain parhaissa hameita. Taas :) Stelle al cioccolato -blogin Kata hetti ilmoille ajatuksen hameteemaviikosta. Innostuin ajatuksesta, kunnes tajusin että koska olen päivisin pääasiassa kotona tai urheilemassa, ei kokonainen viikko erilaisia hameasuja oikein toimi. Sen sijaan ajattelin soveltaa tätä ensi viikolla ainakin parille päivälle, sillä olen jälleen menossa käymään Helsingissä työmatkalla. 

Tässä siis pari inspiskuvaa tiistaisten jatkoksi: olen jo suunnitellut miten soveltaisin näistä muutamia ideoita omiin asuihin :)

SS27.10.
Kuva: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/284834/yasmin/

SS25.10.
Kuva: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/284730/elisa_nalin/

9to524.10.
Kuva: http://www.9to5chic.com/2013/10/neutrals.html

PPF25.10.
Kuva: http://www.pennypincherfashion.com/2013/10/pleated-embellished.html

Tällä hetkellä sovelluslistalla on yksi idea tiistailta ja lisäksi tämän postauksen asuista ensimmäinen ja viimeinen päässevät kokeiluun.... itselleni esimerkiksi idea hameen ja collarin yhdistelmästä kuullostaa rohkealta, mutta katsotaan saisinkohan idean kuitenkin toteutettua :D

Hauskaa pyhäinpäivä- tai halloween -viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Jes, jään odottelemaan, minkälaisia asuja valitset! :)
  Mulla on ensi viikolla luvassa lähinnä tenttiin lukua, että en tiedä, milloin toteutan itse tämän. Toisaalta, ehkä kirjastossakin olisi hiukka hauskempaa hame päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, katsotaan miten uskalla revitellä vai meneekö pupu pöksyyn ;) Ja siis sepä tuossa hameen käytössä: miksei sitä voisi pukea kirjastoon lukemaan mennessä? Ei tulisi itsellekään mieleen, mutta miksi ihmeessä ei voisi. Jotain sinnekin pitää pukea päälle, joten miksei yhtä hyvin hametta :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!