keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Birthday Girl

Vietin äärimmäisen mukavan syntymäpäivän eilen. Vain muutama tunti töitä ja lähinnä hemmottelua, ystävien tapaamista sekä konsertti. Perfection:)


Kilistimme töiden jälkeen shamppanjalla.

Shampanjan seurana oli ruokaakin: söimme Kluuvin yläkerran Versossa. Minä herkullista lohisalaattia, ystäväni (kuulemma) herkullista lohileipää. Ikävä kyllä emme ehtineet "kunnon" illalliselle ennen konserttia, mutta Verso on erittäin mukava paikka tällaiseen fiinimpään "pikaruokailuun".

Suunnittelin alunperin ihan muunlaista asua, mutta se ei toiminutkaan niin kuin ajattelin. Lisäksi viileähkö (vaikka onneksi aurinkoinen) sää laittoi kapuloita rattaisiin. When in doubt, wear black :D bleiseri/Selected Femme, huivi/Pieces, housut/Fransa, toppi/Esprit laukku/Mulberry, ballerinat/Wonders, vyö/Benetton, koru/Dyberg & Gern. Uudet silmälasit ensiesittelyssä/Hugo Boss :)


Konsertti oli Ylioppilaskunnan laulajien ja Maija Vilkkumaan yhteiskonsertti. Yhdistelmä on sen verran erikoinen, että en oikein tiennyt mitä odottaa. Maija Vilkkumaan raaka ja rosoinen laulutyyli yhdistettynä YL:n pehmeään ja harmoniseen lauluun- olin utelias. Ja konsertti oli ihan mieletön :D  

Mitäs tykkäät uusista laseista? Ne ovat hyvin erilaiset kuin vanhat ja itsekin vielä hiukan totuttelen, mutta olen kyllä tyytyväinen että uskalsin ottaa erilaiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!