tiistai 22. toukokuuta 2012

Vamos a la Playa

Vielä ei ihan ole rantakelit (edit: melkein kyllä jo onkin, ajastin postauksen pari päivää sitten ja silloin ei vielä ollut ;)), mutta aion vihdoinkin yrittää uskaltautua bikiniostoksille tällä viikolla. Muutenkin olen etsimässä hiukan urheiluvaatteita ja itse olen tottunut ostamaan bikinini urheiluvaateliikkeestä, joten on luonnollista yrittää yhdistää nämä kaksi.

Olen käytännöllinen bikininostaja: vaatteen pitää pysyä päällä myös oikeasti uidessa, eikä siitä saa kastuessa näkyä läpi. Ulkonäkö on bikineissäni tähän saakka tullut vasta kolmantena noiden jälkeen. Ja olen yleensä käyttänyt yhdet bikinit melko loppuun ennen kuin ostan uudet. Olen siis huuli pyöreänä ihmetellyt muutamien bloggaajien esitellessä kymmenien bikinien kokoelmiaan- ja ostaessa edelleen vain "vähän täydennystä". En harrasta rantalomia (en itseasiassa koskaan ole ollut sellaisella! Suunnitelmissa kyllä on...) ja Suomen kesä on niin lyhyt, että harvemmin tulee päivätolkulla roikuttua rannalla. Vaikka uimassa kävisikin usein, niin yhdet "uikkarit" ovat yleensä riittäneet.  Tänä vuonna ajattelin kuitenkin toiveikkaana panostaa asiaan hieman enemmän ja suunnittelen jopa kaksien biksujen ostamista: yksien, mahdollisesti tuubimallisten, hankkimista lähinnä rannalla makoiluun ja toisten, paremmin päällä pysyvää mallia olevien, hankkimista vesileikkeihin.

Lupaavimmalta vaikuttaa nettisivujen perusteella tällä hetkellä Stadium: kivoja malleja edulliseen hintaan (tärkeää etenkin jos aion ostaa kahdet). Suosikkeja ovat tällä hetkellä ylärivissä keskellä ja oikeassa reunassa olevat sekä alarivin keskimmäinen. Lisäksi mietin, että pitäisikö sittenkin ostaa myös tuollaiset pikkushortsit ja uudet läpsykkäät? Noin lyhyillä lahkeilla en ikimaailmassa lähtisi edes lenkille, mutta rannalla ne voisivat olla juuri omiaan. Minusta on kiva heitellä rannalla frisbeetä tai pelata lentopalloa ja siihen hommaan shortsit olisivat varsin oivalliset. Vanhat läpsyni ovat jo sen verran kärsineet, että uusien hankinta olisi jopa tarpeellinen. Ja pitäisikö sittenkin miettiä niitä Havaianaksia..? En ole jostain syystä koskaan oikein tajunnut niiden viehätystä, mutta jotenkin kaikki tuntuvat kuitenkin olevan sitä mieltä, että ne ovat nerokkaat. Ehkä minunkin pitää mennä vielä katsomaan. Osaako joku kertoa mikä niissä on niin ihmeellistä..?

Myös "henkkamaukalla" ja Seppälässä oli muutama aika kivan näköinen malli. Elloksen nettisivuilta löysin nuo raikkaan raidalliset Puman biksut: jos näen ne jossain myymälässä niin voisin sovitella. Nelly bikinit ovat kauniit, mutta haluan kyllä sovittaa enkä  tilata sokkona. Vastaavia malleja taitaa olla myös H&M:llä, joten pidän silmäni auki niidenkin varalta.

Viimeiseksi kävin myös Roxyn nettisivuilla ihastelemassa: en tiedä onko näitä malleja tuotu Suomeen, mutta etenkin nuo vasemman reunan pilkulliset ja raidalliset bikinit ovat tosi kivat! Hintaa näillä on huomattavasti enemmän kuin edellisten kollaasien bikineillä, mutta toisaalta luulisi surffimerkin osaavan tehdä sellaisia, jotka toimivat käytössä poikkeuksellisen hyvin..? Minulla on ollut parit Roxyn kengät ja muutamia paitoja, mutta bikineistä ei ole kokemusta. Tietääkö siellä joku ovatko hintansa väärtejä..?

Nyt sitä aurinkoa kehiin kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!