torstai 31. toukokuuta 2012

Good News

Wuhuuuuu! Ihanan tiistaisen syntymäpäivän jälkeen sain tänään vielä myöhäisen syntymäpäivälahjan hyväksymiskirjeen muodossa :) Olen jo kertaalleen opintoni suorittanut, mutta hain alkuvuodesta yhteen lisäkoulutusohjelmaan ja tänään tuli tieto, että pääsin sisään. Palaan siis syksyllä vuodeksi koulun penkille, jei :) Edellisestä luennolla istumisesta onkin jo ehtinyt vierähtää jokunen vuosi, mitenköhän sitä taas osaa..?

Toinen (joskin hiukan eri tasoinen;)) ilouutinen tuli myös samaisen postin mukana, nimittäin tulliin juuttunut Strawberry.netin tilaukseni on VIHDOIN valmis haettavaksi. Tilasin Dermalogican tuotteita (kosmetologini suosituksesta) ja käytin ensimmäistä kertaa strawberry.netiä, jossa ne olivat huomattavasti halvempia kuin Suomessa.  Olin kuullut hyvää ko. nettikaupasta, mutta tietysti juuri minun tilaukseni joutui tulliin. JA jouduttuaan tulliin kotiovelle-palvelu ei näköjään enää toimi. *huoh* No, nyt saan testata itse miten strawberryn lupaama veronpalautuspalvelu toimii... Ja tietysti kuuluisat Dermalogican tuotteet: tilasin legendaarisen PreCleansen ja Daily Microfoliantin. Olen aiemmin kokeillut Dermalogican kosteuttavaa naamiota, mutta tarkemmin tutustuin merkin tuotteisiin vasta muutama kuukausi sitten kosmetologilla. Ja tänään uudelleen. Ainakin kosmetologikäyntien perusteella tuotteet ovat todella maineensa veroisia, saas nähdä mitä ihmeitä niillä saadaan aikaan päivittäin käytettynä:)


Kuvituksena toimii uusimmat hankintani: Orlyn Ridgefiller Smoothing Primer Basecoat- aluslakka tasoittamaan uraisia kynsiäni ennen kynsilakkaa. Ja Kérastasen Cristalliste Lumière Liquide- kiiltoseerumi: tykästyin niin kovasti Cristalliste- shampooseen, että L'oréalin Mythic Oilin vedellessä viimeisiään päätin kokeilla öljyn sijasta seerumia. We'll see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!