sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Aurinko paistaa risukasaan

Tämä on ollut aika raskas viikko kaikista kivoista tapahtumista huolimatta paitsi viime viikonlopusta jääneen univelan ja yllättävien työkiireiden takia, mutta ennen kaikkea henkisesti. Tämä väsymys näkyi täällä bloginkin puolella muutamina postauksettomina päivinä. Päätin blogia aloittaessani, että en selittele jos joskus jää päivä ilman postauksia. Tällä viikolla jäi kuitenkin useampi, jonka vuoksi  halusin kertoa, että todellisuus blogin ulkopuolella on joskus paljonkin erilaista kuin se, mitä täällä näkyy. Pidän blogia, koska minulle tuottaa iloa pohtia täällä kirjoittamiani asioita  ja toisaalta toivon, että onnistuisin tartuttamaan iloa myös lukijoihini. Joskus oikea elämä kuitenkin läikkyy yli ja vuotaa tällekin puolelle. Tähän kevääseen ja kesään mahtuu paitsi ihania asioita kuten häitä ja vauvauutisia, myös surua sairauden, kuoleman ja muunlaisten vastoinkäymisten takia. Koko elämän kierto lyhyen ajan sisällä ja sitä on ollut jotenkin erityisen raskas miettiä viime viikolla. Eiliset hautajaiset kuitenkin tuntuivat tuovan jonkinlaista rauhaa ajatuksiin ja tänään aurinko paistaa taas vähän kirkkaanpana ja ajatukset ovat kääntyneet enemmän niihin iloisiin kuin surullisiin asioihin: kevät uhkuu niin voimakasta elinvoimaa että se tempaa melkein väkisinkin mukaansa. Elämä jatkuu ja elämässä on aina mahdollisuus uusiin alkuihin. Olen monesti miettinyt ottavani Fenixlintutatuoinnin muistuttamaan itseäni asiasta; ehkä ajatus pitää sittenkin vielä joskus toteuttaa.

Tämä päivä on alkanut ihanan aurinkoisissa sunnuntaitunnelmissa brunssin merkeissä.
I would like to have some, too. Please...?


Maailman pisin koira...

Yritän saada niitä lupaamiani polttarikuvia ensi viikon alkuun: odottelen vielä muun porukan kuvia, josko niissä esiintyisin minäkin joissain... omissani ei juuri ollut sellaisia, joita voisi tänne blogin puolelle laittaa. Löysin myös vihdoin yhden boleroehdokkaan ja toisen jo jonkin aikaa haikailemani vaatekappaleen: laitan niistä kuvia joskus myöhemmin. Uudet bikinit pitäisi vielä löytää, mutta millä ihmeellä keräisin tarpeeksi voimia mennäkseni sovittamaan niitä..?

Aurinkoinen ilma houkuttaisi myös pihahommiin: en ole vielä hankkinut mitään kesäkukkia ja ennen sitä piha pitäisi muutenkin putsata talven aikana kertyneistä oksista ja lehdistä. Ehkä tänään on oikea päivä siihen hommaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!