perjantai 25. toukokuuta 2012

More Summer Essentials

Keskiviikon shoppailureissu sujui hyvin...


Tuota Niken toppia olen himoinnut jo pitkään ja nyt kun viimein päätin hankkia sen, se oli loppu jo monesta kaupasta. Onneksi Forumin Intersportista vielä löytyi :) Iloinen yllätys oli myös se, että tämäkin toppi oli Niken "kierrätyslinjaa": vähintään 70% materiaalista on kierrätettyä. Minusta on hienoa että Nike tekee näin: merkillä on yllättävän paljon kierrätysmateriaalista valmistettuja vaatteita. En tiennyt niistä mitään ennen kuin ostin reilu vuosi sitten Nikelta vahingossa caprit, joihin oli kierrätetty 10 muovipulloa ja nyt tämän topin, taas ensin ulkonäköön ihastuen ja sitten vasta kotona kierrätyslapun huomaten. Nike ei tee kierrätyksestä numeroa liikkeessään, vaan kierrätystuotteet ovat esillä samoin kuin muutkin. Kierrätetyistä materiaaleista on mahdollista valmistaa niin monen tyyppisiä vaatteita (ei tosiaankaan pelkästään "hippijuttuja"). Miksi useammat merkit eivät tee kuten Nike: ennen kaikkea kauniita ja toimivia tuotteita, jotka sattuvat olemaan myös kierrätettyjä? Toisin sanoen miksi kierrätyksestä tehdään niin iso numero, kun sen pitäisi pikemminkin olla normi? Lisää tällaista! Lisätietoja Niken Better World- sivuilla

Biksut löytyivät Stadiumista (siellä oli muuten vielä aika hyvä valikoima uikkareita jäljellä, kun esim. Intersportissa ei ollut enää juuri mitään vaihtoehtoja). 4,90e osa! Tästä ei diili enää paljon parane: ihanan raikas väri, hyvä malli (etenkin housuosan istuminen on minulle usein hankalaa...) ja halpa hinta :)


Stadiumista löysin myös nämä ihanan keveän näköiset, slim-malliset havaianakset. My very first pair of havaianas flip flops :)


Viimeinen osa auringonsuojakokoelmaani on suihke hiuksille. Minulla oli suojasuihke jo ennestään, mutta se teki hiuksista kovat ja oli sitä paitsi useita vuosia vanha- aurinkosuojatuotteethan neuvotaan vaihtamaan vuosittain. Ostin Paul Mitchellin "Sun Shield Conditioning Sprayn". Se ei koveta hiuksia, tuoksuu ihanalta ja antaa mielettömän upean kiillon! Tämä aine kuluu varmasti tämän kesän aikana kokonaan :)

Niken toppi ja Havaianakset pääsevät tositoimiin jo tänä iltana- siitä lisää myöhemmin. 

Hauskaa perjantaita :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!