torstai 17. toukokuuta 2012

Vapaapäivän asu

En tiedä miten on mahdollista olla niin poikki vain kolmen päivän työrupeaman jälkeen kun eilen olin, mutta kun pääsin työpäivän, body pumpin ja kauppareissun jälkeen kotiin olo oli kuin rekan alle jäänyt ja nukahdin sohvalle melkein välittömästi. Onneksi kunnon yöunet ja tieto vapaapäivästä tekivät ihmeitä ja tänään heräsin virkistyneenä ja hyvällä tuulella :)


paita/Zara, toppi, Esprit, housut/Gap, vyö/GT, korvakorut/Snö of Sweden

Tällaisessa rennossa vapaapäivän asussa vierailin rakkaan ystäväni luona kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumisia. Ikävä kyllä sää oli harmaa, kuten kuvasta näkyy: olimme hiukan suunnitelleet kevään ensimmäistä picniciä, mutta se sai nyt jäädä myöhempään ajankohtaan. 

Hiukseni ovat muuten jälleen niin pitkät, että sain ne taas letille ekaa kertaa pariin vuoteen. Kivaa :)

Hölmöyksissäni seisoin molemmissa kuvissa kädet selän takana (muutenkin melko hölmöissä poseissa... I'm still learning, bear with me...), joten kummassakaan kuvassa ei näy asun toista väripilkkua vyön lisäksi. 

Minulla oli nimittäin kerrankin ranteessani jotain muuta kuin vakinominationideakoru-yhdistelmä. Rannekorut Snö of Sweden ja H&M.

Vapaapäivä teki kyllä tällä kertaa ihmeitä. Itse joudun sekä huomenna että lauantaina töihin, mutta monella muulla lienee vapaaputki edessä. Leppoisaa helatorstain jatkoa ja viikonloppua siis kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!