sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Animal Kingdom

Olen todella eläinrakas, mutta melko harvoin törmään sellaisiin eläinaiheisiin sisustusjuttuihin, joita oikeasti haluaisin omaan kotiini. Ne ovat söpöjä, mutta toivoisin kodiltani kuitenkin hiukan enemmän tyyliä kuin söpöä. Koti ja Keittiö- lehden 5/2012 numerossa oli kuitenkin tällaisia, ainakin minun mielestäni, tyylikkäitä eläimellisiä sisustusjuttuja useampikin. 

Etenkin himoitsen näitä Matias Liimataisen upeita Fauna- purkkeja. Yläoikealla vasemman kuvan listasta puuttuva uutuus Napakettu (saatavana valkoisena).

Kuvat: www.matiasliimatainen.com, https://www.facebook.com/kolmejapuoli sekä http://www.city.fi/artikkeli/US+Pimppaa+Ikeasi/4500/

Snurkin Bob saisi mielellään nukkua myös meidän sängyssämme (sillä oikeat koirat eivät meillä sängyssä nuku ;)).

Kuva: https://www.snurkbeddengoed.nl/new--bob?size=390

Aivan supersuloinen on myös tämä Chien- seinätarra. Tämä menee omaan makuuni ehkä hiukan liikaa sinne söpön puolelle, mutta ehkä jos sisustettavana olisi myös lastenhuone...


Kuva: http://dekoro.fi/tarra/tarra.php?tarrasi=30

Chieniä myyvässä Dekoro.fi- verkkokaupassa oli paljon muitakin hienoja juttuja. Erityisesti ihastelin kaupan sisustustarroja ja ikkunakalvoja. 


Tätä tarraa itseasiassa mietin meidän makuuhuoneemme seinälle, olisi alennettukin nyt... Sänkymme päätyä vasten oleva seinä on tällä hetkellä täysin tyhjä ja jotenkin suhtaudun varauksella ajatukseen, että ripustaisin siihen taulun: taitaa olla hiukan vainoharhaista, mutta pelkään sen putoavan päällemme kun me nukumme...


Tätä ihanuutta voisin jälleen ajatella sinne kuvitteelliseen lastenhuoneeseen, sitten joskus. Ja ei, lastenhuoneen sisustaminen ei ola ajankohtaista ihan lähiaikoina, kunhan ihastelin ja mietin mihin tämä sopisi :)


Nämä ikkunakalvot ovat minusta myös tosi kivat: ylempi on tyylikäs, alemmat kissat hauskat. Oma valintani taitaisi jälleen kallistua ylemmän kalvon puolelle, mutta jossain pienessä ikkunassa, tai vaikka parvekelasin reunassa myös nuo kisut olisivat aika vinkeät...

Vai mitä mieltä olet...?

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo lakana. Muut menevät ehkä vähän yli. Näyttävät kyllä söpöiltä, mutta en pysty kuvittelemaan niitä omaan kotiin.

  (meillä koiruus tulee joskus salaa sänkyyn ja nukkuu samalla tavalla käpertyneenä kuin lakanankin koiruus..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nuo purkit (tai siis yksi tai kaksi samaa väriä olevaa, ihan koko konkkaronkkaa en ottaisi) olisivat ihan älyttömän makeat modernin sisustuksen kaverina, mutta pitää kyllä olla tarkkana näiden kanssa ettei mene söpöilyksi (ellei siis sitä halua).

   (Meillä on päivisin makkarin ovi kiinni, muuten meilläkin varmaan olisi salanukkujia...sohvalla jo käyvät kun ei olla kotona, karvatupot paljastaa :D)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!