perjantai 6. heinäkuuta 2012

Päivän asu ja kesäherkkuja

Tänään on ollut aivan mahtava päivä! Aurinko hellii edelleen, joten kesäfiiliksissä on ihanan rentoa:) Lounastin rakkaan ystävän kanssa, joka pian suuntaa töihin kaukomaille. Lounaan jälkeen shoppailimme hiukan ja pysähdyimme vielä jäätelölle Espan puistoon. Voi ihanuutta. Juttua riitti niin paljon, että en muistanut kaivaa kameraa esiin kertaakaan päivän aikana. 

Kotona herkuttelu jatkui: grillasimme miehen kanssa tämän kesän ensimmäistä kertaa täällä kotona.

Mmmm. Vartaita.

Edellisessä asunnossa grillasimme kesäisin melkein päivittäin, koska meillä oli hyvä kaasugrilli. Nykyisen asunnon pikkuruiseen pihaan ei mahdu omaa grilliä (eikä sitä pystyisi säilömään missään talven yli), joten jouduimme luopumaan omastamme muuton yhteydessä. Joudumme siis tällä hetkellä pärjäämään tuollaisella hiiligrillillä. Mutta tuli niistä vartaista herkullisia näinkin :)


Vartaiden lisäksi herkkusalaattia. Nams.

Asukuviin ehdin siis vasta illalla kotona. 


toppi/H&M, hame/Gap, vyö/Vila

Ystäväni nimitti asuani tänään "Nicole Kidman- lookiksi": musta kuulemma korostaa kalpeaa ihoani, jonka lisäksi punertavan vaalea väri hiuksissa. Sen vertauksen kyllä otan vastaan ;)


Yksityiskohdat: rannekoruröykkiö on nähty ennenkin, eli punottu "nahkainen"/Bianco, pitkulaiset "helmet"/luultavasti H&M ja kolmas, amulettikoru/jostain Genevestä, mutta en yhtää muista mistä. kaulakoru/Kalevala Koru

Tästä ei kesäpäivä enää paljon parane. Toivottavasti sinullakin on ollut hauskaa tänään- ja ihanaa viikonloppua :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!