tiistai 24. heinäkuuta 2012

Meren äärellä

Lisää merellisiä seikkailuja länsirannikolla: näin harmaana päivänä kuin tänään on erityisen kiva muistella upean aurinkoista kesäpäivää, jota vietimme viime viikolla Yyterissä ja Reposaaressa.

Siitä onkin pitkä aika kun viimeksi olen käynyt Yyterissä.

Tuulen yllyttyä turhan viileäksi jatkoimme rannalta matkaa kauemmas merelle, Reposaareen. Kuvassa olevan aallonmuratajan takana on enää aava ulappa- ja sitten Ruotsi.

Karunkauniita maisemia Reposaaren kärjestä kohti Mäntyluotoa.


Reposaaressa on parikin hyvää kalaravintolaa, mutta niiden lounaat olivat suolaisen hintaisia. Koska olimme samana iltana menossa ulos syömään kaupungissa, päädyimme Reposaaressa syömään grillilounaan. Edellisistä makkaraperunoista onkin vierähtänyt tovi ;)


Ja millaiset makkaraperunat: vai moneltako grilliltä saa ruokansa näin sööteiltä lautasilta tarjoiltuna? Maisemassa ei myökään ollut valittamista: toiseen suuntaan meri ja toiseen Reposaaren kauniit pitsihuvilat.

Jos liikutte Porissa päin, suosittelen ehdottomasti paitsi Yyteriin, myös Reposaareen tutustumista. Reposaaren kärjestä näkyy aavalle ulapalle ja Mäntyluodon telakan karunkauniisiin maisemiin. Kylänraitin toisella puolella komeilevat pitsihuvilat (kuvassa ei ole niistä kaunein, vaan se joka näkyi grilliltä;)) ja toisella puolella muutaman vuoden takaisistä loma-asuntomessuista jäänyt modernien lomanviettopaikkojen rykelmä. Erinomainen kohde vaikkapa kesäiselle lounasretkelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!