tiistai 17. heinäkuuta 2012

Polttarit vol 2

Yksi ohjelmanumero täällä maalla oli lauantaina vietetyt, kesän toiset kaasoilemani polttarit. Ikävä kyllä hautajaiset osuivat samalle päivälle, joten itse missasin päivän koko ohjelmallisen osuuden (siksi siis päivältä ei tule kuviakaan, kun en ollut paikalla kuvaamassa). Ohjelmaan kuului mm. baarissa aukioloaikojen ulkopuolella pidetty drinkkikoulutus, lounas kaupungilla sekä paintballia. Morsian suoritti päivän aikana vaimopassia, jota varten piti tehdä erilaisia tehtäviä. Näitä vaadittavia osa-alueita oli sitten ripoteltu ympäri päivää. Meitä on näissäkin häissä kaksi kaasoa, joten toinen kaaso luotsasi porukkaa päivän ajan ja kaikesta päätellen porukalla oli ollut mielettömän hauskaa ja vaikka harmittaakin etten itse päässyt mukaan, on pääasia tietenkin että morsian oli tosi innoissaan :)


Päivän asu koostui Elloksen tunikamekosta, Marc O'Polon leggareista ja jo muutamaan otteeseen nähdyistä koruista. Korvat/Tiimari: morsian on kova kissaihminen, joten meillä koko porukalla oli sitten kissankorvat :) 

Morsian oli erikseen toivonut pääsevänsä myymään jotakin polttareissaan, joten hän sai myydä kuvassa näkyviä upeita koruja. Lisäksi morsian oli puettu päivää varten asiaankuuluvan tyylikkäästi, kuten kuvasta vilauksella näkyy. Tässä lasketaan päivän tuottoa :)

Iltaa vietimme yhden polttariporukan jäsenen kotona ja paikkoja oli tietenkin koristeltu asiaankuuluvalla tavalla.

Iltaa kanssamme vietti myös emännän suloinen koiruus.


Iltapalaa nautittiin prinsessalautasilta, luonnollisesti.

Morsian kukitettiin hänen läpäistyään vaimopassiin vaadittavat osasuoritukset ja ilta huipentui paljuun. (En ole vielä uskaltanut kysyä morsiamelta kauanko meni tuon tukan avaamiseen seuraavana päivänä..lakkaa sen tekemiseen kului melkein pullolinen... avaamista helpottamaan oli kyllä varattu öljyhoito, toivottavasti tepsi ;))

Kaksi aivan erilaista, mutta yhtä ihanaa morsianta, kahdet aivan erilaiset, mutta yhtä ihanat polttarit takana (yhdet polttarit missasin harmi kyllä päällekkäisyyden takia). Kahdet aivan erilaiset, mutta yhtä ihanat häät takana, vielä yhdet varmasti erilaiset mutta yhtä varmasti yhtä ihanat häät edessä. 

Kiitos vielä kerran koko porukalle lauantaista ja häissä nähdään taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!