tiistai 31. heinäkuuta 2012

Asusuunnitelmia lauantaiksi

Lauantaina koittavat vihdoin tämän kesän kolmannet häät! Asu on pääpiirteittäin ollut suunniteltuna jo hyvissä ajoin, kun sain inspiraation törmättyäni Mangossa kuvan pitsihameeseen (hameen kuva www.mango.com).

Hankin siis tuon ihanan pitsihameen jo alkukesästä ja pian sen jälkeen Guessilta kuvan silkkipaidan. Pura Lopezin ihanat nudekorkkarit löysin taas jokunen viikko sitten Zion alesta asuni täydellistyttämään.

Oikeanlaisen alusvaatteen etsiminen tuon täyssileän ja siis hyvinkin läpinäkyvän silkkipaidan alle on ollut aikamoinen ongelma, mutta tänään taisin viimein löytää ratkaisun.

Vielä kuitenkin puuttuu viimeinen silaus, nimittäin laukku. Minkähän noista valitsisi..?

Tällä hetkellä kallistun aika vahvasti yläoikealla olevan käärmekuosisen laukun kannalle. Myös Mulberryn Daria pouch houkuttaisi, koska se olisi nuden kanssa niiin nätti. Mutta vaaleanpunainen ja tummansininen on ehkä hiukan liian villi yhdistelmä..? Hmmmm. Onko mielipiteitä..?

2 kommenttia:

  1. Mun silmääni kävisi kyllä vaaleanpunainen ja tummansininenkin, mutta ehkä pitäisi nähdä ihan luonnossa :) Ei muuta kuin testailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää ottaa illalla joku kunnon testailusessio :) vaaleanpunaisen lisäksi mietityttää tuo Darian ruusukultainen logo, kun muut asusteet ovat joko keltakultaa tai hopeaa. Olen aika vapaamielinen eri metallien yhdistelemisessä, mutta tästä kokonaisuudesta toivoisin erityisen rauhallisen ja harmonisen. Hmmhmmhmmm...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!